boosman Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 arat la gorustum bayılık verebıleceklerını soledıler arkadaslar ıstıyorsanız bayılık labılıyorum sızlerde oyun temın edebılecegım lutfen almak ısteyenler sıparıs gecsın yada bana mail atsın [email protected] gelen mail dogrultusunda wow sıparısı gececegım sanırım wow un fıayatı 86 mılyon olacakmıs duyumum bu teseekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Eger bana hemem cd key verebılırsen alırım[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 hemen dediğin ne zaman?[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 hemn dedıgım ısde hemen lol :) yanı eger bayılık alırsan kutular sana geldıkden sonra oyunu sonra gondersende olur onemlı olan kutular elıne gecdıkden sonra cd key gondermen[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Ne zaman oyunu temin edersin, ayrıca hangi şehirde dükkan ona göre yani bugün yarın olsa direk alırım da bu iş uzun sürer sanırım[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ben boosman a sormuştum :=)[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Evet ne zaman dağıtacaklarmış ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 aralın satıs bayilerin asya tarafında olanları aradım ya haftya gelir diyoalr yada daha wow ne bilmiyolar isimiz zor valla :)[signature][hline]:tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Hiç kasmayın o zaman ben yurtdışından key almaya kasayım[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boosman Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 kultur bakanlıgından bandrol beklenıyor buhafta cıkarsa hemen satısa gecılecek beyler acıkcası anara onayı lazım oyunlar tr ye gelmıs suan fırma onay beklenıyor cıkınca bana haber gelecek bende sıparıs toplamaya calısıyorum buyuk cogunluk olursa anında alacagım ayırttım 50 adet oyun tel 0212 570 58 05 orçun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bence cok ayrıtmıssın tabi kadıkoyde felanda bayin varsa senin o ayrı ozaman[signature][hline]:tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bu tür alım satımlar için pazar alanımız var sizi oraya alalım...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Bandrol işi 1 yıl bile uzayabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boosman Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 beyler bandol alındı pazartesınden ıtıbaren satısa baslıyoruzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 kaç ytl :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gahgogow Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ben oyunu alicam ancak oncelkle bisi ogrenmem lazim .oyunu aral danmi yoksa yurtdisindan mi aldiniz ve su an hersey garntimi yanli lafta degil dimi birde adres yazin ayriyetten araldan aldisaniz aral sadece sizemi vericek bu o yunu pazartesi yoksa dagitima pazartesi basliyomu? ve oyun eger geliyse pazartesini beklemeden tatil olmasina raman haftasonu elden alma imkanimiz yokmu kredi karti geciyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar