Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şiparişleri geçiniz wow için

boosman

Öne çıkan mesajlar

arat la gorustum bayılık verebıleceklerını soledıler arkadaslar ıstıyorsanız bayılık labılıyorum sızlerde oyun temın edebılecegım lutfen almak ısteyenler sıparıs gecsın yada bana mail atsın
[email protected]
gelen mail dogrultusunda wow sıparısı gececegım sanırım wow un fıayatı 86 mılyon olacakmıs duyumum bu teseekkurler
Sosyal ağlarda paylaş

Ne zaman oyunu temin edersin, ayrıca hangi şehirde dükkan ona göre yani bugün yarın olsa direk alırım da bu iş uzun sürer sanırım[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Hordish MannerDefence Officer
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam

Sosyal ağlarda paylaş

kultur bakanlıgından bandrol beklenıyor buhafta cıkarsa hemen satısa gecılecek beyler acıkcası anara onayı lazım oyunlar tr ye gelmıs suan fırma onay beklenıyor cıkınca bana haber gelecek bende sıparıs toplamaya calısıyorum buyuk cogunluk olursa anında alacagım ayırttım 50 adet oyun
tel 0212 570 58 05
orçun
Sosyal ağlarda paylaş

ben oyunu alicam ancak oncelkle bisi ogrenmem lazim .oyunu aral danmi yoksa yurtdisindan mi aldiniz ve su an hersey garntimi yanli lafta degil dimi birde adres yazin ayriyetten araldan aldisaniz aral sadece sizemi vericek bu o yunu pazartesi yoksa dagitima pazartesi basliyomu? ve oyun eger geliyse pazartesini beklemeden tatil olmasina raman haftasonu elden alma imkanimiz yokmu kredi karti geciyomu?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...