Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

anim.mul (download)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu dosya cdde bozuk olduğu için UO çalışmıyor. bunu indirebileceğim biyer var mıdır? boyutu da 150 mb dan biraz büyük sanırım

(genelde biçok kişi bu sorunu yaşar)
Mesaj tarihi:
soyle bi sey yap uo yu internte den gece indir :)[signature][hline]Kurtlukda Kural Duseni Yemekdir!
-------------------------------
At Raya, 09 Aralık 2004 17:24 tarihinde demiş ki:
Client'im Goctu Dustum ;)

Mesaj tarihi:
mslf tek olarak bulamazsın full yükleyip içinden al .)[signature][hline]Loesendor
üzerime gelmeyin beni deli etmeyin ne verilecek hesabım var ne sorulacak günahım Aaaaaahhh
sağımı solumu göremez oldum dostu düşmanı seçemez oldum artık ben beni bilemez oldum çizdim oynamıyorum...
Mesaj tarihi:
var var mystraworld de gördüm ama girmedim ..[signature][hline]Loesendor
üzerime gelmeyin beni deli etmeyin ne verilecek hesabım var ne sorulacak günahım Aaaaaahhh
sağımı solumu göremez oldum dostu düşmanı seçemez oldum artık ben beni bilemez oldum çizdim oynamıyorum...
Mesaj tarihi:
zaten buldum demiş gerek varmı :-)[signature][hline]Loesendor
Mesaj tarihi:
Tabii ki var neden olmasın ben mesela gordum işime yarayan bi program buldum o sitede..Vermesinde bi zarar var mı peki??*[signature][hline]TheCoder, 10 Şubat 2005 11:30 tarihinde demiş ki:
Ben UO ortamı kadar mantık dışı insanlar topluluğu bi hackercıklarda gördüm o kadar..
  • Yeni Oluştur...