Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Arkadaşlar geçen hafta Apachenın en son çıkan modelı olan web camı aldım 22 doalr artı kdv 34m e geldı .Kamera tek kelmeyle mukemmel ve gorunusude ek olarak super.Ayrıca ortam karardığında kendıned spootları yanıyo sensorlu yane:)kutusunu attım modelı tam aklımda deıl ama bı almadan once sorabılırsınız ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 buyur burdan yak... :) web cam tavsiye ediyon ama model vermiyon. en son çıkan model, 34 milyona geliyomuş diye soracaz. :D sende canlısın :)[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 fiyati cokta degilmis yahu, alsam mi bi tane? :D[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 neyi alıcan ki peki :) asusun en son cıkan webcamini ver abi al kardeş en son cıkardıgı 0.1 mp çözünürlüklü önünü göremeyen model son cıkmasından kasıt ufak olması mesela? eheh hiçbir bilgi içermeyen forum mantalitesi dışı topic açınca kargaşa cıkıyo illaki[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 ulen durun durun bakıyım:)Apache AWC-550 alın canalrım bakın super bı cam kaçırmayına teknık servısdekı elemanlar ewe koymuş bunnarı ayrıca 15erde depolamışlar:)EKsen bılgde bu fiyat taksıtte oluyo:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Efet guzel bir Web-cam bende bundan alacam[signature][hline]Web Master of TurkoyunGM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!!Bloodrave Head Owner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: zergling, 10 Şubat 2005 21:07 tarihinde demiş ki: Efet guzel bir Web-cam bende bundan alacam oooooooooooo evet benım de gordugum en ıyı fiyat ve özellik olarak camera budur bende biizm cafede bunu kullanıyorum harıka. karanlıkta spotları yakıyor evet . bende bunu tavsiye ediyorum çok hoş bi kamera[signature][hline]'' Allah erkeğe Güç Kadına Güzellik Vermiş.Ne varki Her Şeyi Yenen Güç Güzelliğe Yenilmiş....BenCss ateş ederek yaptığım amblem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 hmm kolpa bir intel var ama alsam mı? memnun değilim şu ankinden, hem sürücüleri xp ile uyumlu değil. birde adamlar normalde beleş olan sürücüleri xp versiyonu ile uyumlu diye parayla satıyorlar sitelerinde, ayrıca gıcığım.[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bende bugün aldım :)))) tesadüfe bak,yalnız bi sorun var bunun ışıkları bende hep yanıyo söndürmenin yolu yokmu[signature][hline]ama kopuktu kopuktu zincir olduramadım...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: -Mandrake-, 10 Şubat 2005 21:20 tarihinde demiş ki: bende bugün aldım :)))) tesadüfe bak,yalnız bi sorun var bunun ışıkları bende hep yanıyo söndürmenin yolu yokmu odan karanlık olmasın :D karanlıkta yanıyo da :D[signature][hline]'' Allah erkeğe Güç Kadına Güzellik Vermiş.Ne varki Her Şeyi Yenen Güç Güzelliğe Yenilmiş.... BenCss ateş ederek yaptığım amblem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 işte sorun o bende full yanıyo karanlık aydınlık farketmiyo[signature][hline]ama kopuktu kopuktu zincir olduramadım...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 banada bu hediye geldi. lol. iyi kamera gerçekten fiyatına göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Ra_d, 13 Aralık 2004 23:32 tarihinde demiş ki: buyur burdan yak... :) web cam tavsiye ediyon ama model vermiyon. en son çıkan model, 34 milyona geliyomuş diye soracaz. :D sende canlısın :) :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 madem öle bende gidip yrn alayım :-)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Xanthe, 13 Aralık 2004 23:29 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar geçen hafta Apachenın en son çıkan modelı olan web camı aldım 22 doalr artı kdv 34m e geldı .Kamera tek kelmeyle mukemmel ve gorunusude ek olarak super.Ayrıca ortam karardığında kendıned spootları yanıyo sensorlu yane:)kutusunu attım modelı tam aklımda deıl ama bı almadan once sorabılırsınız ... da nerden buldun abi :-?[signature][hline]===>CheesteR<=== so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, Msn:[email protected]... | Resimlerim | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 logitech pro4000 iyidir[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 o apache nin goruntu kalitesi hakkında biraz daha bilgi verebilirmisin bende bu aralar bi webcam almayı dusunuyorumda fiyatıda oldukça uygun bunun...[signature][hline] Retired Cla.Jackal on Dv Uçan Kaz Cintonick on Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 evet bende kullanıyorum 1 aydır. çok iyi kalitesi + fiyatı.[signature][hline]Kuzu Mix / Ultima Online Runuo Sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Philips toucam2 Rlz Olm manyak gosterıyor ayrıca video fotograf ve mikrofonu var. Burdan ozelliklerine bakabılırısın .Burdan ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dlhangman Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 arkadaşlar bende bi cam almayı düşüüyorumda.. sizin bahsettiğiniz cam in görüntüsü iimiş te hangi yönden anlamadım..:( çözünürlük mü? yoksa görüntüyü gönderme hızımı? bnce hız baya önemli.. yardımcı olursanız sewincem yahu..[signature][hline]***THE DREAD LORD*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 hızı bu fiyat aralıgındakilerin hemen hemen hep aynı ~30fps sec. gece verdiği görüntü ve spot ışıkları netlik vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: Mathias, 11 Şubat 2005 00:53 tarihinde demiş ki: logitech pro4000 iyidir dalgamı geçiyorsun yoksa ciddimisin? biz burda 30$ lık webcamlerden bahsediyoruz sen gitmişsin 70euro luk webcam iyidir diyosun.hadi ya? [Bu mesaj Fistan tarafından 11 Şubat 2005 16:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 söyleyeyim dedim sadece. Geçen gün arkadaşla araştırma yaptık ta . Bu en iyilerinden çıktı. Tabi 80 dolar[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 logitech iyi tabi ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Horus- Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 *!Rtük tarafindan Konu kapanir=Pp*[signature][hline]Ben Kimseyim!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar