hellspe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 tmm sapıtmayın topik kıtlencek tmm sakin burda pati bulıusmasından bahsedioz SAKİN :yapma:[signature][hline]===>CheesteR<=== so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, Msn : [email protected]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxuth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Demek bi kopek kadar deerimiz yok oke pisim ben...Uhu uhu... Deermişim sieyin laaan.Teker teker gelin.epinize yeteriiim.Zati ucanadam cheester we trgdy i oya yusunden dowcem arada sizde kaynayın...[signature][hline]Aşk çiş gibidir,gelirse tutamazsın,tutarsan ağrı yapar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 sizce ben gidiyimmi yaa cok kararsızım?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bnce git sen beni tel den ara bende geliyim :) arkandayız...:)[signature][hline]===>CheesteR<=== so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, Msn : [email protected]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxuth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Fewsey sie olm organlarını alcaklar huahahahahaah.Manşetler cıkarsan z.ku alınan cocuk die karısmam.Cheester a werirm seni o seni z.ksuz halinle şok sewer walla.Bence gitme... Yani olumlu bise cıkması benim oyayı o cocuktan ayırma olsılıım kadardır...Neyse beni caaırma babam 12 de ewe gelio.Oke???[signature][hline]Aşk çiş gibidir,gelirse tutamazsın,tutarsan ağrı yapar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bu topik kitlensin sapıttı bunlar...[signature][hline]===>CheesteR<=== so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, Msn:[email protected]... | Resimlerim | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxuth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Son gelişme:Kıs fewsey i kandırdı we ekti.... kop kop[signature][hline]Aşk çiş gibidir,gelirse tutamazsın,tutarsan ağrı yapar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar