Esh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Gt730la minecraft acarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 bizim kasa bilae. alsaydın boş kasanın içine çengelköy hıyarı koyup göndercektik. oyunu bozdun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 Esh said: Sadece ekran karti al abi, iple asar kedi gibi vurur oynarsin AHAHAHAHAH şuna iyi güldüm ya. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 Seylere bakabilirsin aslinda. Amd nin cpu/gpu beraber seti var. Iyi bi ram ile kombine edip ucuza iyi bisey cikar gibi. Youtube da denk gelmistim bi kere technopat videolarindan birinde. Gayette guzel performans aliyolardi. Apu deniyodu sanirim bi arastir bence. Linkte bu sanirim https://youtu.be/6tOO7QBX3to Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 döviz kuru > Esh said: Enflasyon > solculuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 enflasyonun %80 i doviz kuru kaynakli zaten. %20si uretim arzindandir maks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 Am4 anakart Am4 işlemci 8 gb ddr4 ram tek slot 128 ssd 2gb 256 bit ekran kartı aldım. Yeter bana bu, işten vakit buldukça bir iki oyun oynatır. Gamer değilim o yüzden bilgisayar çossun derdim yok. Yazdıklarınız kafamdaki soruları çözdü. Teşekkür ederim herkese. Monitör olarak hp 22xi aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar