ivan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Avrupa ağır siklet boks şampiyonumuz Sinan'ın, İngiliz boksör Danny Williams ile olan mücadelesi Star Max'ta. Kaçırmayın derim. Maç başladı. (Ünvan maçı) Haydi Sinan :)[hline]Seyid the Scout @ Excalibur
ivan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 of abi süper maçtı :) hakem de karambole gidiyodu hehe. aslında II. rounda ingiliz bişiler yapabilir dedim ama yok cok kötü dövdü bizimki hehe.[hline]Seyid the Scout @ Excalibur
Theo Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Bu sarada wrestlin 98.2 tactics 100.0 en kisa surede wrestlingi halledecegiz bu bile bize az :P[hline]
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 yaw bizim adam deli teknikler geliştirmiş özellikle elini başının üzerine kaldırıp aşşağı doğru vurması boksa yenilik kattı[hline]MAN WHO WALKS ALONE
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 hehe benim maçtan haberim yoktu. ama çok uzadı başlaması sıkıldım geçtim :P dedim dayak yicez bi de şimdi ehhe keşke izleseymişim..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 hoho sağlam tokatladı eleman adamın feleği şaştı[hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky
Öne çıkan mesajlar