ony1 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Arkadaslar Ben Şimdi Server Kuruyorum Ben Evden Kuruyorum Şuan Evde ADSL var benim bir tane arkadaşta evinden girip yardım edicek servera ama bunu ayarlıyamıyoruz bu konuda yardım edermisniz o login dosyasına falan ne yazcak ben size ipleri veriyim bana nereye ne yazcağımı söleyin.. Sphere ini'deki port: 2593 İnternet İp: 81.213.137.144 Bilgisayar İp:192.168.2.3 Lütfen Yardımlarınızı Bekliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 *!Arama inanir* Bir kezde soyluyorum ve sonuncu kez ve yetkili arkadaslardan yardimlarini bekliyorum bu konuda bir tekrar topic acilisirsa lutfen direk kilitleyin. ADSL modemin yada Kulladigin isletim sisteminde Firewall mevcuttur sayin arkadasim[signature][hline]Web Master of Turkoyun GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Bloodrave Head Owner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ony1 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Yani Arkadas nasıl yapıcam söyler misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Eger modem'de firewall varsa gidip firewallsiz bir modem alacan eger isletim sisteminde ise firewall ve xp ise : 1.Ağ Bağlantılarım'a gir 2.Oradan Ağ Bağlantılarımı goruntuleye gir 3.Yerel Ağ Bağlantısı uzerinden sag tikla ve ozelliklere gir 4.Karşımıza gelen menute Gelişmiş sekmesini tikla 5.Orada karsimiza cikan Ayaralar'a gir ve firewalli kapa[signature][hline]Web Master of Turkoyun GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Bloodrave Head Owner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chosen Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 beühühühü Ölmek istiyorum :) sayın arkadaslar thread acmadan once lutfen arama yaptıralım.... 1000000 konu var :)[signature][hline]:rock:Chosen[DRagon Slayerz]:rock: www.dragonslayerz.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ony1 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ee peki daha sonra güzel anlatmışsında daha sonra ne yazpıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar