Llama Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 üni. okuyan arkadaşlar sorum size personel ve öğrenci için ne tarz etkinlikler yapılıyor üniversitenizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Ben henüz bir şey görmedim bizim üni dandik. halkla ilişkileri problemliymiş diyolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 son 3-4 senedir üniversitelerin etkinlikleri kısıtlandı baya, eskiden heryıl büyük şenlik olurdu artık ufak tefek şeyler oluyor anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 devlet kısıtlamaları altında kısılıyor o şeyler gereksiz para harcanmasın diye işte bu yüzden bende araştırma yapıyorum konserler falan neredeyse yapılmıyor gibi bişey millet daha çok bilim ile söyleşi konferans seminer gibi şeylere yönelmiş hep. ha birde ahilik haftası neyse bol bol karşıma bu çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 ahilik esnaf - usta brotherhoodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar