pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Ufak bir üretim atölyesi var. Burada imalat gerçekleştiren makinaların günlük üretimlerini takip edebileceğim bir sistem kurma düşüncesi var. Makinalar ile pc arasında WiFi ile bağlantı kurup data toplamak istiyorum kısacası. Makina 24 saatin ne kadarı çalışmış, down time süresi, ne kadar üretim vermiş gibi şeyler. Bunu Raspberry Pi ile yapabilmek mümkün mü? Bu konuda yani endüstriyel alan kullanımı için kaynak olarak neler bulabiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 yaparsın da genelde CoM kullanılıyor bir de elindeki makinelerin hangi protokol ile haberleştiğini bilmen lazım. çok spesifik birşeyse oturup senin yazman gerekebilir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 az bekle endüstriIV geliyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 E elindeki cihazin hangi arayuzler ustunden konusabildigine baksana once? Raspberry dedigin seyin ustunde cesit cesit OS calisiyo, haliyle baglantiyi saglayacak interface varsa kullanirsin, yoksa kullanmazsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar