Chosen Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Cok sevgili kıymetli biricik forum dostlarım öhö sorry :) cok kibar girdim olaya her neyse verdata dosyalarını hani programla editliyorduk.. bu konu hakkında bilgisi olanlara şimdiden tesekkürler...[signature][hline]:rock:Chosen[DRagon Slayerz]:rock: www.dragonslayerz.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pozitiff Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 gumpeditor tercihimdir.. tavsiye ederim[signature][hline]Roxside UO Shard Owner ------ Nixdorf ------ Pozitiff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chosen Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 mulbuilder programınla dosyaları acabiliyorum her sey oraya kadar iyi resimleri photosop ta duzenlıyorum ancak duzenledigim resmi mul içine nasıl adapta edebilirim herhangi bi save secenegi goremedım programda[signature][hline]:rock:Chosen[DRagon Slayerz]:rock: www.dragonslayerz.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vav_heroin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Düzenlediğin resimlerin formatını değiştirmemen ve sizeını tabiki gerekiyor.Paintten ayarlaman en sağlıklısı.Bunlar dışında gump editor de resme sağ tıklayınca load diye bir seçenek çıkar coder ın yazısını okursan daha çok bilgi alırsın.[signature][hline]| VAV Ultima Online | Oxygen10line Forumları | Mail/MSN: [email protected] , my master The Coder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar