Lokman Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Merhaba benim bir sorunum vardıda mesela indirdigim scriptler scp olarak kaydediyorum sonra onu sphere icindeki scp dosyasına gelisi guzel mi atcam yoksa o dosyadakı scp lerin icinemi kopyalıcam mesela bir binek scp si napcam onu nereye atcam ilgilenin lutfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 spherescripts oraya koyucaksın kendisi otomatik load eder. sphere ı kapatmadan koyduysan console a "load hede.scp" yazarsın load eder.[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chosen Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 .scp uzantılı dosyalarını yukarıdada diğer arkadasın belirttii gibi sphere/scripts içine atıcaksın ama menu ayarlari için ki bende dun öğrendim :) gumps yada dialog diye bi klasor olusturup içinde topla[signature][hline]:rock:Chosen[DRagon Slayerz]:rock: www.dragonslayerz.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vav_heroin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Butun ekleyeceklerini sphere/scriptsin içine koyabilirsin. .scp uzantılı ise consola r r atarak servera tanıtabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar