FeAnDoR Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 free samurai empires server bilen varsa söyleyebilir mi?[signature][hline]n0body 16 Temmuz 2004 10:34 tarihinde demişki ::[b] ben ekran kablosunu direk kendime bağladım daha iyi performans alıorum valla (insanda kablo girişi nerde? diye sormayın söliyemem ayıp) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Run uo ya gir sonra ordan Cladues Shardı bul full page yap acıkınca yemek ye tuvalete git eve bi kedi al vs vs vs...[signature][hline]-Abi Karadeniz TAŞ Fırını Nerde? -Bilmiyorum Nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 http://largedownloads.ea.com/pub/demos/uose/setup.exe[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chosen Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: RedallHoor, 24 Ocak 2005 13:15 tarihinde demiş ki: Run uo ya gir sonra ordan Cladues Shardı bul full page yap acıkınca yemek ye tuvalete git eve bi kedi al vs vs vs... hemen biri su mesajı deşifre etsin... :)[signature][hline]:rock:Chosen[DRagon Slayerz]:rock: www.dragonslayerz.net [Bu mesaj Chosen tarafından 11 Şubat 2005 09:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chosen Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bu arada samurai emulatoru bulmamız ihtimali nedir ?? yoksa normal sphere yada dier emulatorler ile calıstırabilirimiyiz.. ?[signature][hline]:rock:Chosen[DRagon Slayerz]:rock: www.dragonslayerz.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 runuo su anda buyuk kismini emule ediyor.[signature][hline]There is no worse death, than the end of hope... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chosen Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 gatevay da samurai destekleyen shard bulalım bari yahu merak ettım bakalım yenılıkleri kurdum oyunu pc ye öleeeee bakıyoz[signature][hline]:rock:Chosen[DRagon Slayerz]:rock: www.dragonslayerz.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Worth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ben oynuyorum samurai empire ama 2d :D 3d yi denedim run uo ile server açtım evden dbakiim neler var diye gayet güzel.ama 3d yi sevmediğim için oynamıyorum. samurai ve ninja olamadım daha :) cdkeyim olmadığı için account umu ea games ten register edemiyorum.bi gün cdkey bulursam samurai olup gerçek samurai katana ise harakira yapıcam :D[signature][hline] [NOS]RedHotRyder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar