FeAnDoR Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 free samurai empires server bilen varsa söyleyebilir mi?[signature][hline]n0body 16 Temmuz 2004 10:34 tarihinde demişki ::[b] ben ekran kablosunu direk kendime bağladım daha iyi performans alıorum valla (insanda kablo girişi nerde? diye sormayın söliyemem ayıp)
RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Run uo ya gir sonra ordan Cladues Shardı bul full page yap acıkınca yemek ye tuvalete git eve bi kedi al vs vs vs...[signature][hline]-Abi Karadeniz TAŞ Fırını Nerde? -Bilmiyorum Nerde?
-007- Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 http://largedownloads.ea.com/pub/demos/uose/setup.exe[signature][hline]Atam izindeyiz!
Chosen Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: RedallHoor, 24 Ocak 2005 13:15 tarihinde demiş ki: Run uo ya gir sonra ordan Cladues Shardı bul full page yap acıkınca yemek ye tuvalete git eve bi kedi al vs vs vs... hemen biri su mesajı deşifre etsin... :)[signature][hline]:rock:Chosen[DRagon Slayerz]:rock: www.dragonslayerz.net [Bu mesaj Chosen tarafından 11 Şubat 2005 09:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Chosen Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bu arada samurai emulatoru bulmamız ihtimali nedir ?? yoksa normal sphere yada dier emulatorler ile calıstırabilirimiyiz.. ?[signature][hline]:rock:Chosen[DRagon Slayerz]:rock: www.dragonslayerz.net
Befounder Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 runuo su anda buyuk kismini emule ediyor.[signature][hline]There is no worse death, than the end of hope...
Chosen Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 gatevay da samurai destekleyen shard bulalım bari yahu merak ettım bakalım yenılıkleri kurdum oyunu pc ye öleeeee bakıyoz[signature][hline]:rock:Chosen[DRagon Slayerz]:rock: www.dragonslayerz.net
Worth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ben oynuyorum samurai empire ama 2d :D 3d yi denedim run uo ile server açtım evden dbakiim neler var diye gayet güzel.ama 3d yi sevmediğim için oynamıyorum. samurai ve ninja olamadım daha :) cdkeyim olmadığı için account umu ea games ten register edemiyorum.bi gün cdkey bulursam samurai olup gerçek samurai katana ise harakira yapıcam :D[signature][hline] [NOS]RedHotRyder
Öne çıkan mesajlar