Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Attığınız ilk Post nedir Hatırlıyormusunz ?

SoulCube

Öne çıkan mesajlar

said:
Dagoth-Ur, 10 Şubat 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
Hatırlıyorum çünkü attığım ilk mesaj bu...

hahua[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :(
Sosyal ağlarda paylaş

"Ailenizin biricik kaka orcu olarak ben de gelmiş bulunuyorum
kafamı kesene bi avuç xp vercem
--------------------
Röaöaöarrrrrrrrrrrrrr"

imzayla beraber. 2 küsür yıl geçmiş üstünden. masaüstüne bulaşayım diye(biraz ardethin gazıyla) üye olmuştum zaten, "birazcık" kaptırmıştım kendimi:D sonra adam olduk tabii. o zamanlar buralar pepelekti teeey teey. hatta paticik olmasına uyuz olmuştum çünkü yazması çok daha zordu:P[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor
L@m3rl3re cevap yok!
beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir
AAL'05 Üyesi
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
sylveria paticikte açmıştı forumlarını
bende ozm üye olduydum girip bişi yazcaktım
ilk postumada sly-one hergelesi cins bi cevap verdi sinirlendim bende onla kapışmıştım ama 1-2 postluk kısa bi olaydı
ö.m dan bikaç kişi gelip o hep öyle sen boşver takma dedi bıraktıydım sinirlenmeyi fln ehehe[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
*
G3NK
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
yok be kavga fln yok
sly-one gelip laf attıydı bide aman ya banane sylveria dan fln gibi bişi demişti
bende madem seni ilgilendirmiyor girip de burda tartışma cıkaracak sataşma mesajları atma ozm demiştim bittiydi lol :)

bide hatırlıyorum da ozmlar bi sly one kızdırıyodu elalemi
biraz kızdırıp cekiliyodu kenara elalem güsel güsel kapışıyodu hehe
simdi birbirini kızdıranlar genelde hakarete götürüyor ozm öle bişi yoktu pek[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
*
G3NK
Sosyal ağlarda paylaş

[spo1=işte ilk postum]zaten bir yıldan fazla zamandır üyeydim ama hiç takip etmiyordum sürekli sorunlar vardı, yada hep bana denk geliyordu şimdilerde türkiyenin en iyi paylaşım platformu paticik olduğunu yeni farkettim, buradayım artık vaktim el verdikçe, şimdiden hoşbulduk...[/spo][signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük
Lominadze|News
Mail|MSN [email protected]|

Founder of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...