walwars Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 slm arklar ben map dosyasına komutu eklemek istiyorum orgenin 2563,79 komutuna Maden die bi isim wermek istiyorum .maden yazınca oraya gitmesi için ne yapıcam yardımcı olurmusunuz.Birde scp bolumunde çok kırık link war nerdeyse heç biri acılmıo TŞK[signature][hline]aZimmLe ZıÇanNN BeToNu DeLeR!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pozitiff Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 [function maden] src.go 247,7 return 1 bu kadarı yeterli oluo sanırım sana[signature][hline]Roxside UO Shard Owner ------ Nixdorf ------ Pozitiff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erencan31 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bilgilerin için cok saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 örnek veriyorum isim vermen için [AREADEF a_dark_passage_1] NAME=Dark Passage GROUP=ALLMAP FLAGS=082 P=5305,1857 RECT=5297,1805,5345,1863 p dediği go çektiğin zaman gideceği yer, rect(rectangle) da; dark passage olan yerlerin sınırları oluyo. maden ismini vereceğin yerleri kare olarak sınırlarını belirliyosun, name e maden yazıyosun, flaglerini belirliyosun bide p belirliyosun süper oluyo :)[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pozitiff Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 evet bende denemiştim bi keresinde hakkaten süper oluyo :)[signature][hline]Roxside UO Shard Owner ------ Nixdorf ------ Pozitiff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar