Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Gidersin bence sen kendınden değilde başkalarından kork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Sana karsi kisisel olarak alma ama ; bence kimse cok iyi bilmeden istanbulda trafige cikmamali .. Ortalik manyak dolu . Sen bi hata yapmazsin ama karsinda ki yapar , o yuzden karsindakine bile dikkat edicek durumda olduunda cik trafige ..[signature][hline]à Paris jusqu'a 21 janvier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bu havada eski şöfşrler bile çıkmıyor sen hiç çıkma bak yeni şöförüm kaldım arbasız kaç gündür[signature][hline] MSN : [email protected] -- CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 22 -- arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki: genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Gidersin ama bu havada hele akşamları yerlerde buzlanma tehlikesiyle karşı karşıya kalabilirsin.Tahmin ediyorum ki Anadolu yakasında Bostancıdan sonra bir yerlerde oturuyorsun.Sen de benim yaptığımı yap.Arabayı tam dolmuşların ordaki otoparka bırak Bostancı'da.Taksimden dönüşte dolmuş her saat olduğu için sorun çekmezsin.Bostancıdan da eve dönüşte hiç trafik olmadığı için ve yollarda bariz bir tehlike olmadığı(polis gibi:)) için rahat rahat istediğin yere gidersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 gidebilirsin de dönemezsin[signature][hline]http://free.hostdepartment.com/h/haberler/images/ataturk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 son kararimi verdim GIDIYORUM TAKSIME.arabanin markasi Renault modelini hatirlamiyorum.GIMLI'nin bahsettigi otoparka koyacagim arabayi.Bakalim artik neler olcak.Umarim kazasiz belasiz atlatirim.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 gidersin yaw, birşey olmaz. fakat bu aralar gidersen buzlanma olur, park ederken, ya da ara sokaklarda sorun yaşarsın. bir de unutmadan, araba kullanmadan araba kullanmayı öğrenemezsin.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grekon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 yahuu konu biraz sabıcak gibi de anlatmadan edemicem. 3 gun once ehliyetsiz yakalandım. sabaha karşı 4 suları... 2 saat dil doktuk o kadar tabi nafile. 50 milon bayıldım. düngece de bizim peder arabayı caldırmış. bide tam çalarken gormuş hemen kendini arabanın onune atmış. tabi adam dinler mi bizimkinin üzerine badozlama sürmuş aracı. diz kapagı zedelenmiş. bakalım daha ne gelicek başımıza... [Bu mesaj Grekon tarafından 11 Şubat 2005 12:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: Troil, 11 Şubat 2005 11:31 tarihinde demiş ki: kazasız belasız git gel bari de neyse Adamı Antalyaya falan uğurlamışsınız sanki :] Kadıköyden taxime gidicek altı üstü :] Bi de su dökün toplanıp paticik ailesi olarak diye .. heua[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 yani açıkçası gidersin taksime bi sorun olcağını sanmıyorum ama esas nokta ordan sonra.. problem takswime gittiğin anda başlar.. arabayı nereye park edeceksin? ya otoparka gidip saatine 4 milyon falan vericen yada değnekcilerle yüzleşmen lazım olmadı biraz uzağa bırakabilirim diyceksin o zamanda cihangire ineceksinn oralarda pek tekin yerler değil yani.. arabayı gittiğinde orada bulamayabilrisin sonra.:) en iyisimi sen atla otobüse çiçek gibi :)[signature][hline] sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 taxim park yeri dolu 123124 otopark var... 5-6 milyona arabana gözleri gibi bakarlar... :)[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar