Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

karakalem adam

codename_curse

Öne çıkan mesajlar

adamın moralini bozmayın :D

Çalışmaya devam etmelisin güzel fakat senin için yeterli değil. Daha iyisini yapabilirsin ama çalışmadan bir şeylerin başarıldığı görülmemiş. Bu sebeple çalışmalısın...[signature][hline]Amor omnia vincit.
Cogito, ergo sum.
Dabit deus his quoque finem.
Damnant quod non intelligunt.

Firefox Kullanın
Sosyal ağlarda paylaş

said:
asinanyavuz, 09 Şubat 2005 21:43 tarihinde demiş ki:
Çalışmaya devam etmelisin güzel fakat senin için yeterli değil. Daha iyisini yapabilirsin ama çalışmadan bir şeylerin başarıldığı görülmemiş. Bu sebeple çalışmalısın...

+1 ayrıca neden moralini bozuyosunuz deviart taki adamlar anasının karnında örenmedi öle çizmeyi kendilerini geliştirdiler, sende geliştirisin :)[signature][hline]Blind Guardian
Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum...

Sosyal ağlarda paylaş

http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=6760

bunun için çok uğraştım inşallah beğenirsiniz[signature][hline]Saadettin Teksoy + Reha muhta = Atom bombasından 25.0000^38 güçlü enerji patlaması yani saadettin ile reha bir araya gelirse insanlık; köpekliğe doğru evrimleşecek

[Bu mesaj fizik tarafından 09 Şubat 2005 22:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Oncelikle cizgi teknigini gelistirmek icin bardak, canak gibi seyler cizmeyi denemelisin. Hatta bu bardagin agiz ve dip kisimlari yuvarlak oldugu icin genel olarak dairesel hareketlerle buyuklu kucuklu surekli daireler ciz. Sonrasinda insan anatomisi konusunda biraz incelemler yapip portre cizimlere yavastan atla. Ama surekli cizmen gerekli el yatkinligi saglayabilmen icin.[signature][hline]...and shepherds we shall be, for thee, my lord, for thee. power hath descendth forth from thy hand that our feet may swiftly carry out thy command. so we shall fall river forth to thee. and teeming with souls shall it ever be.. in nomine patri, et felie, et spiritus scanti.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...