Aduket Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 toggie said: satici da sifir satiyo, niye 1000 liraya sana versin? - cunku garanti süresi daha az. - mediamarkt'in sundugu "kosulsuz 14 gun iade" secenegi yok - ulasabilecegi musteri sayisi daha az ( urunune daha az talep var) - sifir olup olmadigina emin olamayiz; belki yeniden ambalajlandi? - sifir olsa bile, belki kutusu icindeyken dusup zarar gordu? muhatap kim olacak bu durumda? mediamarkt'ta boyle bir urunu aninda iade edebilirim. - dahasi, mediamarkt'in verdigi 100 tl hediye ceki bu saticida yok. toggie said: sen mediamarktan alirsin ama cenazene ben gelirim onuda dusun bunu da dusundum ve ateist oldugum icin pek onemli bulmadim :) yanit icin tesekkurler, iyi satislar size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 ateistleride vururlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar