Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fast Orc Baslangıc ?

Aron-Caldwell

Öne çıkan mesajlar

bence undeade e kimse fast çıkamaz ondan vazgeç... nightelflerle direk hero basıp dalarsın.. (farseer kurtçuklarıyla)
humanlara TaurenChieftein da çıkabilirsin...
Orclara heralde orec üsülü Blademaster + Gruntcıklar.. (grunt la dalarsan pillage researchuna bas yolda da para cekersin biras..)
bu direk hero basma olayları oyunu bitirmek için deil wqispleri oldurmek o sırada barrackslardan cıkanları hero nun yanına yolamak için..
(gitmeden 1-2 creep kesersen daha yararlı tabii)[hline]I Turned Off The Light
And Murdered Dawn..
KoC
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında rush en iyi adam tech gidiyor ise yapılır. Yanınıza 3-4 grunt alır rakibinizi pataklarsınız lakin tech gitmeyen bi adamı haras veya 3-4 ünit saldırısı fazla etkilemez gibime geliyor çok maç atlattım baseme gelen 3 foot man 1 arch mage ile gelelim twr rush ne de tw rush yiyen kimse daha oynamayı yeni ögreniyordur repler de izlediniz gibi ne ler wisplerıni map e dağıtır ve rakibini sürekli izler.Kısaca Her haras yapan oyuncu iyidir die bi kural yok haras yerine creep yapmanın + faydaları vardır unutmayınki..[hline]The Spirit Of The Flame Is Spirit Of Change
Sosyal ağlarda paylaş

hahahha ben wispe ne gerek var deli etmeyin beni al peonleri git adamin base kur wispleri istersen koselere degil heryere dagittsin adam gore gore tower dik towerla ugrasirken sende hoersunu kes cunku adamin 2 secimi var ya tower rushi yiyecem adam gibi yada tower focus hero olecek heheh (tabbi bu fast giden elfler icin gecerli bir taktik) elf varsa orc late game yapma yada yapacksan very late yapta shamanla one saglam meleeyle destekle belki o zaman
Sosyal ağlarda paylaş

hıcbızaman grunt basmana gerek yok hero bınası burrow ve lumber bınası bastıktan sonra dırek ana bınayı upgrade et ılk olarak farseer cıkman daha ıyı olur ana bına upgradeı bıtene kadar dewamlı adamı rahatsız edıceksın ne olsa bıle kurtları yok etsede wıspler sonucta saldıramıyor canın cok azalırsa map lostsa ortada heallen yok deılse baseın yakınlarında bıraz dınlen zaten cok oyalamana gerek yok oyun basında bastıgın ıcın ana bına upını hemen bıtecektır.upgrade bıtınce karsındakıne gore bı hero daha cık.Hatta yeterınce basarılı olursan farseerle gene rahatsız et obur heronla creep kas yok olmazsa 2 heronu alarak beraber her creepı kesebılırsın nerdeyse bundan sonrası sana kalmıs ama wyvern basıp adamı hava savunmasız yakalarsan dırek oyun bıter yada adını hatırlayamadım 610 hplı sıege vuran adamları basarak erken bı rushda yapabılırsın ozellıkle ag ozellıklerı ıle herosunu oldurebılırsın eger daha degısık taktıklerde arıyorsan www.replays.net/war3 adresşnden en son replaylerı cekıp ızlemenı onerırım[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
minm, 07 June 2003 00:14 tarihinde demiş ki:
hahahha ben wispe ne gerek var deli etmeyin beni al peonleri git adamin base kur wispleri istersen koselere degil heryere dagittsin adam gore gore tower dik towerla ugrasirken sende hoersunu kes cunku adamin 2 secimi var ya tower rushi yiyecem adam gibi yada tower focus hero olecek heheh (tabbi bu fast giden elfler icin gecerli bir taktik) elf varsa orc late game yapma yada yapacksan very late yapta shamanla one saglam meleeyle destekle belki o zaman

adam fast tech gıdıosa heralde bı tane ancıents of war atmayı akıl eder heralde onu kaldırıp towerına koydumu gorursun hanyayı konyayı gercı son v1.06 ıle ne olur onu denemedım ama genede kesılebılır.[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ozii_x, 06 June 2003 15:51 tarihinde demiş ki:
Aslında rush en iyi adam tech gidiyor ise yapılır. Yanınıza 3-4 grunt alır rakibinizi pataklarsınız lakin tech gitmeyen bi adamı haras veya 3-4 ünit saldırısı fazla etkilemez gibime geliyor çok maç atlattım baseme gelen 3 foot man 1 arch mage ile gelelim twr rush ne de tw rush yiyen kimse daha oynamayı yeni ögreniyordur repler de izlediniz gibi ne ler wisplerıni map e dağıtır ve rakibini sürekli izler.Kısaca Her haras yapan oyuncu iyidir die bi kural yok haras yerine creep yapmanın + faydaları vardır unutmayınki..[hline]The Spirit Of The Flame Is Spirit Of Change

katılıyorum lakın bence ne e yapılacak saldırının en mantıklı waktı ancıent of lore dıkılırken yapılan saldırı eger ne oyuncusu deneyımlı degılse lore ları baska yere dıkmeyı akıl etmezse yapım halındekı loreları yok ederek ne e cok wakıt kaybettılerek oyunu dondurmek mumkun oluyor tabıı dedıgın gıbı ne oyuncusu wısplerını harıtaya dagıtmıssa ısı cok zor olur.[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Denizzz, 07 June 2003 20:11 tarihinde demiş ki:
Ya wisp dağıtmak iyi hoş ama iyi oyuncu NE oynamazki zaten. Rush için ırk orc yada human olacaksın. Orcta towerlarken bir yandan tier 2 yapıp raider bascaksın. Humanda ise mass rifleman+mk. Riflemanlarıda adamın üssüne yakın yerde basıp yollayacaksın.

bu nasıl bir mantık yaw iyi oyuncu NE oynamaz ne demek alala bı yasıma daha gırdım oyunun bır ırkı degıl mı ezıkde deıl nıye oynamasın kı adam alala
Sosyal ağlarda paylaş

Bir irka iyi oyuncu o irki oynamaz diyenlere tek bir sey diyebilirim warcraft oyunu hakkinda olarak, onlar o irki oynama kapasitesine sahip degillerdir.

Adam irki iyi oyuncu kotu oyuncu olayina soktu yaa,
iyi oyuncu - tum irklari son derece iyi oynayan
kotu oyuncu - irklari beceremeyip bok atan o irklara[hline]Dark-dr adli adminimiz zamaninda demiski...
kadin erkek demedim
eglendim bunca zaman
darkim dereyim demedim
ibnelestim muntazaman...

sonra ne oldu ise oldu
u donuslerinde seni bekler oldum
x kisisiyim artik isci problemlerinin...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Volfied, 07 June 2003 23:35 tarihinde demiş ki:
Bir irka iyi oyuncu o irki oynamaz diyenlere tek bir sey diyebilirim warcraft oyunu hakkinda olarak, onlar o irki oynama kapasitesine sahip degillerdir.

Adam irki iyi oyuncu kotu oyuncu olayina soktu yaa,
iyi oyuncu - tum irklari son derece iyi oynayan
kotu oyuncu - irklari beceremeyip bok atan o irklara[hline]Dark-dr adli adminimiz zamaninda demiski...
kadin erkek demedim
eglendim bunca zaman
darkim dereyim demedim
ibnelestim muntazaman...

sonra ne oldu ise oldu
u donuslerinde seni bekler oldum
x kisisiyim artik isci problemlerinin...

+65465465465456456
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 30 May 2003 12:29 tarihinde demiş ki:
en basta 2 3 kuralı bilmen laızm
1)harita ezberinde olucak: rush yapcaksan hero ilk cıkılıp 4 grunt cıkana kadar (ki 4 grunt iyi sayıdır) senin heron en azından 3 legvel olmalı
buda haritadaki solo alınabilecek dusmanları ezbere bilmenle alakalı
mesela lost templeda ortanın sol alt ve sag ust kosede 2 troll berzerker bi shaman var orda direk shamana dalıp kesip sona heal alamıyan bezerkerları kesiyosun sana cok iyi xp veriyo
sona yukarı cıkıp geceden yararlarnıp fountainda heal olp oteki koseyi yapacaksın
mesela bu bi ornek

2) evet farseerın kurtları nightelf olduruyo wisple ama adam wisp yane para ve ekonomi hızı kaybediyo zaten rushın mantıgı bu
sen ekeonomini duzgunb oturtursan kurtlarla adamı harass edip ya wispleri kesiceksin yad aonnar patlıcak mantıgıyla hele hele acemiyse hepsini secip patlatabilir ki ondan sona baseye don uyu abi
adam zten kaybetti

3) unit anti unit degesi: orcun gruntı ucmayan ve big unit olmayan her seyi dover
elfler kmu atıyo bırak
sen direk baseye gir nede olsa 680 hp
olay ekonomi cokertmektir akan bi para olmassa her ordu kaybeder[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği Başkanı

Ph'nglui mglw'nafh cthulhu r'yleh wgah'nagl ftgagn
I am not fat you asshole, I am just big-boned.
Screw you guys; I am going home.
You must respect my authoritaaaaaaa.
BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa -(At last)

bikere abicim grunt taktigi zor derim adamlarin hepsi dh cikariyo basta biton moonwell var basinde ordan heal olur + genelde ne lerin hepsi aninda tree of life upg ediyo ve ikinci hero cikartiyo yani dm hunterla seni oylayip aslinda oyalamaktanda ote bikac adamini kesip kog u cıkınca zaten gruntların ısı tumden biter sen rush yapicam derken adam 3 tane gold mıne a yayılır anlıcan :P[hline]Us Kay Server -=Merc=-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...