arcane Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 tavernkeeper cok uzun suredir oralarda. gerci takip etmiyorum su an ne asamada bilmiyorum. transport tycoon'un endustri kismi gibi rise of industry var. demolari vardi ama onun da development sancili. steam'de ilgi yaratacak bir alpha cikarip gelistirme masraflarini karsilayabilirlerse oluru var. sahsen steam'de gorene kadar kuskuluyum. http://store.steampowered.com/app/671440/Rise_of_Industry/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 transport feveri bitirdim simdi hangisini oyniyim. acikcasi sadece mal mal insa gfreight tasimaktansa bole supply chain yapmak daha keyifliyfi orasini sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 yok güzel tycoon oyunu bittimi hepsi... ne kadar ugrassamda calısmadı industry giant 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Abi industry gianti denedim cok hosuma gitmedi. Open TTD'ye bakmis miydin? Multiplayeri ve modlariyla uzun sure idare edecek icerigi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Cuce gibi bir adam ttd'nin icinden gecmistir ama multiplayer hic oynamadim. Asil o zevkli olabilir cunku ai'yi fake tren yollari dosuyerek bloke edebiliyodun. Ibne zaten sen nereye kurulursan oraya yapiyor birseyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 daha campaingi olan bisi ariyorum open tddyi oynadim yeni bisi lazim. railway empire biseye benzese bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar