Fistan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 gelin kosgeb projenizi yapalım diyenlerin çoğu dolandırıcı gibi bişey onlara para verme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 Ben kosgebin ilk girişimci desteği / hibe olandan yararlandım. Sorun varsa özel mesajdan gönderirsen bilebildiğim kadarıyla yardımcı olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 Sonuçda yine kesin bir bilgi yok. Bende 2 sene önce kosgep belgemi aldım.Ama adamlara ne açıcam diyerek bu parayı isteyeyim aşamasına gelemedim bir türlü.Proje sunucam ,işletmeyi açıcam ,kar göstericem .Sigortalı çalışan göstericem.Onu bunu her boku yapıcam sonra hibesi felan var. Şu kadar ceremeyi çekmemek için 3 kuruş maaşa çalışıyorum .Mk hibesiyle sanırım çay ocağı açılır yada mantıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar