theCio Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Zaten çoğu serverın hemen High pop'a çıkması zor Herkesin eline oyun ulaşamıyıcağından dolayı[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bence high pop server a girilmesin ilk günden.medium olsun.medium serverlar ilerde illaki high pop oluyor zaten.ama high pop secersek ilk hafta oynamayi unutun :)[signature][hline]-------------------------------------- For the Horde -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 İlk hafta nere high nere low belli olmayacak desemde anlatamadım pek. Server'lar saat kaçta açılacak bilemiyorum ama ben o saatte bilg. başında olamayabilirim. Yol göstermek istediğim bir grup insan var sonuçta.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Ok keyi olanlar 4 e girer işte... en boş servera denk gelirsek bikaç günde değiştiririz.[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Yarın key'e sahip olanan birinin nöbet tutup, istekleriniz doğrultusunda bir server seçmesini istermisiniz ki? Bu işi ancak bir kişi üstlenebilir yanlız 40 kafadan ses çıkarak olmaz.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 buraya birisi yazdığında x isimli serverdayız diye, zaten yarın sabaha o server kesinlikle medium olacak sırf türklerden dolayı. medium u gören de atlayacaktır. kalabalık server oluruz merak etmeyin.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Archon, Human Mage. Leader of Anatolian Sunrise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Biraz daha sabredin işte ya.[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Frost Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 cold türkler topu topu 200 kişi olacak en fazla.... 200 kişiyle medium falan olmaz boş bi server[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 e tek giren biz olmayız zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Olmayalımda zaten mümkünse.. Ranking siteleri falan göz önüne alınırsa, ben kendi serverımda listeye girdiğimde, sadece 30 tane Mage arasında en iyi olmak istemezdim :)[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Frost Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Bi firemagele karşılaşsan fire alır seni ama[signature][hline]WoW-EU Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Zaten lafın gelişi olarak "En iyi" dedim. Beni her sınıf alabilir, yeterince iyi oynayabiliyorsa ve karakterine hakimse. Kalkıpta burda, beni şu alamaz, bu alamaz, o alır geyiği yapmayacağım :)[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Frost Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Bizim serverın ismi "spinebreaker" :( lol Burning legion diye bi server var ben buna girilmesini önderiyorum. Hem isimden dolayı population fazla olur hemde burayı seçen horde çok olur, denge olur.[signature][hline]http://www.thottbot.com/?profile=Odium.Arthas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Bence duralım, şu anda MEDIUM ve ismi de güzel :)[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Frost Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 spinebreaker bumu isim[signature][hline]WoW EU Server Pontifex Night Elf Shadow Priest Guild ASR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 http://forum.paticik.com//view.php?id=114780 isimden vazgeçtik arkadaşlar. buraya bakın.[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 burning legion serverı isimden dolayı aşırı dolu olursa bu seferde her girişte sıra beklemek gerekicek yanlız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Warsong derim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar