theCio Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Zaten çoğu serverın hemen High pop'a çıkması zor Herkesin eline oyun ulaşamıyıcağından dolayı[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş...
xrex Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bence high pop server a girilmesin ilk günden.medium olsun.medium serverlar ilerde illaki high pop oluyor zaten.ama high pop secersek ilk hafta oynamayi unutun :)[signature][hline]-------------------------------------- For the Horde --------------------------------------
Qui Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 İlk hafta nere high nere low belli olmayacak desemde anlatamadım pek. Server'lar saat kaçta açılacak bilemiyorum ama ben o saatte bilg. başında olamayabilirim. Yol göstermek istediğim bir grup insan var sonuçta.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b]
Eno Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Ok keyi olanlar 4 e girer işte... en boş servera denk gelirsek bikaç günde değiştiririz.[signature][hline]Profocio Hosting
Qui Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Yarın key'e sahip olanan birinin nöbet tutup, istekleriniz doğrultusunda bir server seçmesini istermisiniz ki? Bu işi ancak bir kişi üstlenebilir yanlız 40 kafadan ses çıkarak olmaz.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b]
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 buraya birisi yazdığında x isimli serverdayız diye, zaten yarın sabaha o server kesinlikle medium olacak sırf türklerden dolayı. medium u gören de atlayacaktır. kalabalık server oluruz merak etmeyin.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Archon, Human Mage. Leader of Anatolian Sunrise.
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Biraz daha sabredin işte ya.[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Frost Mage
Eno Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 cold türkler topu topu 200 kişi olacak en fazla.... 200 kişiyle medium falan olmaz boş bi server[signature][hline]Profocio Hosting
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Olmayalımda zaten mümkünse.. Ranking siteleri falan göz önüne alınırsa, ben kendi serverımda listeye girdiğimde, sadece 30 tane Mage arasında en iyi olmak istemezdim :)[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Frost Mage
Jezz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Bi firemagele karşılaşsan fire alır seni ama[signature][hline]WoW-EU Undead Mage
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Zaten lafın gelişi olarak "En iyi" dedim. Beni her sınıf alabilir, yeterince iyi oynayabiliyorsa ve karakterine hakimse. Kalkıpta burda, beni şu alamaz, bu alamaz, o alır geyiği yapmayacağım :)[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Frost Mage
odium Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Bizim serverın ismi "spinebreaker" :( lol Burning legion diye bi server var ben buna girilmesini önderiyorum. Hem isimden dolayı population fazla olur hemde burayı seçen horde çok olur, denge olur.[signature][hline]http://www.thottbot.com/?profile=Odium.Arthas
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Bence duralım, şu anda MEDIUM ve ismi de güzel :)[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Frost Mage
Skroce Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 spinebreaker bumu isim[signature][hline]WoW EU Server Pontifex Night Elf Shadow Priest Guild ASR
Eno Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 http://forum.paticik.com//view.php?id=114780 isimden vazgeçtik arkadaşlar. buraya bakın.[signature][hline]Profocio Hosting
Mosquito Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 burning legion serverı isimden dolayı aşırı dolu olursa bu seferde her girişte sıra beklemek gerekicek yanlız.
Öne çıkan mesajlar