Pakize Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 evet akradaşlar,sonundaaaa yaa gelebildim.Anınıza =) bende buradayım anacım.Uzun uğraşlarım sonunda kendime vakit ayıra bildim ve sonunda şu oyuncağızı alabildim.Elime inşallah çok vakit kaybetmemişimdir ve kısa bir süre içinde alışırım umuduylaaa herkeze merabalarrrr.Şimdi genellikle gördüğüm kadarıyla herkez "Runneyeye" serverında oynuyor bende orada açayım dedim. İsmim = Edailia yeni başladım arkadaşlar her türlü yardımlara açığım =) hadi bakalımm kolay gelsin bana =)[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Aramiza hosgeldin, bir turk guild olusumu var su an ve Runnyeye daki en buyuk ilk 5 guild den biriyiz katilmak ya da bilgi paylasmak istersen www.alaturqua.org sitesini ziyaret edebilirsin. Basarilar..[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 öncelikle böyle bir yapılanmayı hazırlayan arkadaşlara tebrikler , katılımcılarada tabiki =) ne diyelim hep birlikte daha ileriye =)[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArsMaxx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 alaturkaya katılma onlar evil. gel qeynosa. bi zaman sonra kuruyoruz biz de guildimizi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaKKumz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Boşver alaturqua yı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArsMaxx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 adı alaturka zaten modası geçmiş onun.. senin nick neydi ve hangi şehirdesin. char ne bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 alaturka değil alaturqua ama ikisinin anlamı farklı ;) boşveren boşversin tabi kimseyi etkileyemeyiz ama evil tarafta olmuş olmasının ya da evil olmanın kötülük neresinde ki :D sıkıysa kapışsın madem iyilerle kötüler, soe izin verirse tabi eheh[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArsMaxx Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 pis kötüler sizii. ahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 bize kötü diyenler kötü :)[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenith Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Splitpawda Alaturquanın dışında türklere kapısı açık olan bi guild daha var Shards'dan Nazowa'ya mesaj atarsanız size yardımcı olur. Nazowa türktür ve Shards Good side'dır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar