bilgehan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 selam arkadaslar ben 55i kullanıcısıyım 55r nin 55i den farkı nedir script lerdeki komut lar falan mı degisik birisi aciklarsa memnun olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saksuka Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 daha kullanisli daha aciklayici diyebilirim :) yani 55i deki gibi smsgx kullanmaya gerek yok renkli sysmessage sansin var mesela @55 ve @1100 en baba sysmessage rengi ben buglarin fixlenmesinde yani surum acisindan 55R 4.0.2r derim.[signature][hline]Kurtlukda Kural Duseni Yemekdir! ------------------------------- At Raya, 09 Aralık 2004 17:24 tarihinde demiş ki: Client'im Goctu Dustum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 script yazarken aynı komutları kullanıcaz dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saksuka Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 farki yok.[signature][hline]Kurtlukda Kural Duseni Yemekdir! ------------------------------- At Raya, 09 Aralık 2004 17:24 tarihinde demiş ki: Client'im Goctu Dustum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saksuka Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ama 4.0.2 55 i den kat kat daha iyi[signature][hline][spo11=Sozler][spo1=Pascal]Eğer herkes dost sandığı kimselerin birde kendi arkasından söylemiş olduklarını duysaydı, dünyada dost kalmazdı[ /spo ] [spo2=S. Keth Moorhead]Hiç kimse başarı merdivenlerini elleri cebinde tırmanmamıştır./S. Keth Moorhead[ /spo ] [spo3=Epictetos]Sahip olmadigi seylere üzülmeyen ve sahip olduklarina sevinen, akilli bir insandir.../Epictetos [ /spo ] [spo4=F. Sultan Mehmet]Yerinde söz söylemesini bilen, özür dilemek zorunda kalmaz.../F. Sultan Mehmet[ /spo ] [spo5=Benjamin Franklin]Yasami seviyor musun? Öyleyse zamani harcama, çünkü yasamin yapildigi madde zamandir./Benjamin Franklin [ /spo ] [spo6=Eflatun]Küçük şeylere gereğinden çok önem verenler, elinden büyük iş gelmeyenlerdir./Eflatun[ /spo ] [spo7=Elazar Benyoetz]Hiçbir düs onu olagan kilan yasamdan daha güzel olamaz./Elazar Benyoetz[ /spo ] [spo8=Heredot]Acinmaktansa kiskanilmak daha iyidir./Heredot[ /spo ] [spo9=La Rochefoucauld]Düsman isterseniz, dostlarinizi geçmeye çalisiniz. Dost isterseniz, birakin, dostlariniz sizi geçsin./La Rochefoucauld[ /spo ] [spo10=Bayram Tunca]Yaşamadıklarını Yaşatmak İsteyenler Başarılı Olamazlar. -Ermeydanında yenenin anlından öpesim gelir, Arkadan çelme takanın yüzünü tüküresim gelir./Bayram Tunca[ /spo ][ /spo ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar