Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Latince

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Latince hakkında Türkçe döküman var mı? Elimde bayağı bir ingilizce döküman var da açıkçası ingilizce dökümanlar üzerinde başarılı olduğumu söyleyemem. Çünkü henüz ingilizcem "süper , çok iyi" düzeyde değil...

Elinde olanların göndermesi beni çok mutlu edecektir. En azından kitap ismide olur.

Ama n'olur önce ingilizceyi çöz ne işin var latinceyle demeyin gerekçesiz...

Hatta önce Türkçeyi çöz demeyin :)[signature][hline]Amor omnia vincit.
Cogito, ergo sum.
Dabit deus his quoque finem.
Damnant quod non intelligunt.

Firefox Kullanın
Mesaj tarihi:
hiçibşii çözme bana yolla o latince dokümanları

da önce ingilizceyi çözersen cidden latince çok daha rahat öğrenirsin
ingilizce latinceden türemiş bişi, e o zaman latinceyi öğreniyim dersen de, dünyanın çoğunluğu ingilizce konuşuyo :D[signature][hline]I have grown older,
You have grown colder,
And nothing is very much fun,
Any more.
Mesaj tarihi:
Hedefte 3 dil var ilk etapta :)

İngilizce - Almanca - Latince :)

MSN den yollarım dökümanları...[signature][hline]Amor omnia vincit.
Cogito, ergo sum.

Firefox Kullanın

[Bu mesaj asinanyavuz tarafından 09 Şubat 2005 10:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
latinceyi bende cok merak ediyorum ve ilgi duyduğum bir dil dökümanları bende rice etsem?[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Mesaj tarihi:
said:
Volfied, 09 Şubat 2005 10:23 tarihinde demiş ki:
hiçibşii çözme bana yolla o latince dokümanları

da önce ingilizceyi çözersen cidden latince çok daha rahat öğrenirsin
ingilizce latinceden türemiş bişi, e o zaman latinceyi öğreniyim dersen de, dünyanın çoğunluğu ingilizce konuşuyo :D

Bazı kelimelerin dışında pek bir alakası yok İngilizce'nin Latince'yle.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog:
- Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım.
- Ya, o bizim ODTÜ değil miydi?
- O_o

[Bu mesaj W3r3wolf tarafından 09 Şubat 2005 15:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Vatikan'ın resmi dili Latince'dir. Ayrıca bildiğim kadarıyla anadili Latince olan bir insan evladı yaşamamakta şu dünyada, ama sonradan öğrenen bir sürü insan var.[signature][hline]Ulu Han
Mesaj tarihi:
said:
asinanyavuz, 09 Şubat 2005 10:57 tarihinde demiş ki:
Hedefte 3 dil var ilk etapta :)

İngilizce - Almanca - Latince :)

MSN den yollarım dökümanları...

sen avusturya lisesine gitseymisin zamaninda simdi ugrasmazdin :P[signature][hline]"But then when it's silent... and the lights from the bars go down... I need comforting... 'cause somewhere there deep inside... feelings of loss arise... and I hate to lose!"
Mesaj tarihi:
Ehe almanca bizde zorunlu oldu diye şeettim. madem başladık ilerletelim di mi yani :) Ama latince tamamen hoşuma gittiği için :)

İngilizcesiz zaten olmaz... :)[signature][hline]Amor omnia vincit.
Cogito, ergo sum.

Firefox Kullanın
Mesaj tarihi:
valla okulum vasitasi ile latince ogrendim 4 senede ogrenirken kastiriyo ama bir sure sonra insana iyiki ogrenmisim dedittiriyor ama hic turkce belgeye rastlamadim ama ogrenmeni tavsiye ederim.
  • Yeni Oluştur...