Sistem Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 arkadaşlar www.uogatewat.com dan 1.9.1265 (BETA) yı indirdim servera bağlanıyorum char açılıyor ama giriş ekranına gelince welcome to ultima online diyor ve ekran clientin arka resmi gibi kalıyor orda açılmıyor bunun sebebi ne olabilir arkadaşlar windows 98 kullanıyorum?[signature][hline] Ultima Turkey Forever ... Msn
Sistem Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 arkadaşlar şöyle bir olayda war yabancı serverlara bağlanıyorum türklere bağlanamıyorum mesela ultimatr ye bağlanamıyorum nasıl iş anlamadım (:[signature][hline] Ultima Turkey Forever ... Msn
Onur_ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Bilgisayarındaki portların açık olup olmadığını kontrol et.[signature][hline]
Sistem Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 iyide zaten normalde başka serverlara girerken neden türk serverlarına girmiyor ayrıca yabancı serverlarda patch yapıyor ilk girerken türk serverlarında yapmıyor[signature][hline] Ultima Turkey Forever ... Msn
Sistem Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 arkadaşlar benim için önemli bir sorun lütfen uplamak zorunda kalıyorum ama özür dilerim bilen arkadaşlar yazarsa çok sevineceğim[signature][hline] Ultima Turkey Forever ... Msn
big_raptor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 kasmana gerek yok ultimanın dosyasından cliente tıkla upload et sonra bişi kalmaz..[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar