allf Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 undeatlerın 6 ozelıgı olan gogten dusen ınfernoyu bır movıde ızledım ama onu hangı karakter salmıs ortalıga one be wurdunu yıkıyoo bende ıstıyom atacam ortalıga salacam belayı baslarına lutfen bılıyosanız hangı karekter ve hangı sıkılı ghıc bulamadın sıtelerde cevaplar ıcın saolun[signature][hline]Power of Turks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Bilidğim kadarı ile Warlock summon ediyor. Ancak summon etmek i1 warlock toplam 5 oyuncuya ihtiyaç var. Kontrolü çok zormuş falan falan. Söylediklerimin hiç biri kesinlik taşımıyor tekrar belirteyim.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 o_O[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart (MSN) Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 warlockta ınforno dıye sıkıl okudum ates buyulerını bılmem ne artırır dıyoo hıc sumon cıkartır bu sıkıl dıye bulamadım bıyer de sıkılın adı ne[signature][hline]Power of Turks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bence senin izledigin day of judgementtaki massive infernaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 yahu w3 değil mi bu? bugün hero siege'de infernal summon ettim gökten düşen ordan aklıma geldi.[signature][hline]valandil ownz j0o! i said, lord, take me downtown, i'm just lookin' for some tush. WoW - Kelvin , the Human Mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 sıkıl degil skill[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 o inferno benim ama buna benzer bende bir topic acmıstım bana bir itemla ve 5 kisiyle felan yaplıyo demislerdi orası biraz celiskili kurcalamamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 nıye orenmek ayıpmı warlok yapıyosa ondan cıkarsam kotumu olur ee daha bıse demedınız skıll olarak tam bılen yokmu us de oynayan goren duyan[signature][hline]Power of Turks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 var abi nasıl yok Inferno - Summons a meteor from the twisting nether, causing 200 Shadow damage and stunning all enemy targets in area for X sec. An infernal rises from the crater. Requires a reagent. Usuable outdoors only. infernal çıkarıyor.ayrıca curse of doom var bi npcye 3200 damage ardından ölürse doomguard summon ediyor wc 3 teki gibi[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 rituel of doom için link[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 waaaaaaaa saol yaw walla kassam mı dıye dusun meye basladım:)[signature][hline]Power of Turks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar