Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kımın bu ınferno!!!!!!!!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
undeatlerın 6 ozelıgı olan gogten dusen ınfernoyu bır movıde ızledım ama onu hangı karakter salmıs ortalıga one be wurdunu yıkıyoo bende ıstıyom atacam ortalıga salacam belayı baslarına
lutfen bılıyosanız hangı karekter ve hangı sıkılı ghıc bulamadın sıtelerde
cevaplar ıcın saolun[signature][hline]Power of Turks
Mesaj tarihi:
Bilidğim kadarı ile Warlock summon ediyor.
Ancak summon etmek i1 warlock toplam 5 oyuncuya ihtiyaç var.
Kontrolü çok zormuş falan falan. Söylediklerimin hiç biri kesinlik taşımıyor tekrar belirteyim.[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Mesaj tarihi:
o_O[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart (MSN)
Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo
Mesaj tarihi:
warlockta ınforno dıye sıkıl okudum ates buyulerını bılmem ne artırır dıyoo hıc sumon cıkartır bu sıkıl dıye bulamadım bıyer de
sıkılın adı ne[signature][hline]Power of Turks
Mesaj tarihi:
yahu w3 değil mi bu?

bugün hero siege'de infernal summon ettim gökten düşen
ordan aklıma geldi.[signature][hline]valandil ownz j0o!
i said, lord, take me downtown,
i'm just lookin' for some tush.
WoW - Kelvin , the Human Mage.
Mesaj tarihi:
nıye orenmek ayıpmı warlok yapıyosa ondan cıkarsam kotumu olur ee daha bıse demedınız skıll olarak tam bılen yokmu us de oynayan goren duyan[signature][hline]Power of Turks
Mesaj tarihi:
var abi nasıl yok
Inferno - Summons a meteor from the twisting nether, causing 200 Shadow damage and stunning all enemy targets in area for X sec. An infernal rises from the crater. Requires a reagent. Usuable outdoors only.

infernal çıkarıyor.ayrıca curse of doom var bi npcye 3200 damage ardından ölürse doomguard summon ediyor wc 3 teki gibi[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Storm , Earth and Fire heeed my call !!
  • Yeni Oluştur...