Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

k.v download

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bütün bölümler varmıda ?[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Yokluk içinde varlık çeksemde ben tozlu laflarımda kaybolup gideceğim, bu tarihi bir imzaya ihtiyacım varsa oda;rap'imdir!!!!!

Mesaj tarihi:
Orjinal VCD ler 24üncü bölümde son buluyor geri kalanları henüz yayınlamadılar ama 24 bölüm orjinal vcd den çekme paket halinde isteyen arkadaşlar olursa satışı çok uygun bir fiyata gerçekleştirebilirim.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar Kurtlar Vadisi'nin DVD versiyonları piyasaya sürülmedi. Orjinal olarak sadece vcd sürüldü. Fiyat merak eden arkadaşlara özel mesaj vasıtasıyla ulaşıyorum.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
  • Yeni Oluştur...