chucky08 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 arkadaşlar kurtlar vadisinin bölümlerini download edebilecegim bi site varmı özet deil ama tam olarak
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Site bilmiyorum ama e-mule dc++ gibi paylaşım programlarında bulabilirsin.
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 e-mule de hiç olmadığı kadar çok var. Her bölümü var maşşalllah 70. bölüm bile var... PS:İzlemem sevmemde...[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Firefox Kullanın
uncla Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 satan varmıydı paticik'te benmi yanlış hatırlıyorum?[signature][hline]jan d.
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Arzu eden varsa ben satabilirim. Orjinal VCD den çekim.
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Bütün bölümler varmıda ?[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Yokluk içinde varlık çeksemde ben tozlu laflarımda kaybolup gideceğim, bu tarihi bir imzaya ihtiyacım varsa oda;rap'imdir!!!!!
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Orjinal VCD ler 24üncü bölümde son buluyor geri kalanları henüz yayınlamadılar ama 24 bölüm orjinal vcd den çekme paket halinde isteyen arkadaşlar olursa satışı çok uygun bir fiyata gerçekleştirebilirim.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 bence sen boswer indirme bosuna zaman kaybı[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 VCD leri divx e çevirip de satabilirim ama ne gereği var ki?
Bonus Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 selamon kaça satıosun?[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken)
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Arkadaşlar Kurtlar Vadisi'nin DVD versiyonları piyasaya sürülmedi. Orjinal olarak sadece vcd sürüldü. Fiyat merak eden arkadaşlara özel mesaj vasıtasıyla ulaşıyorum.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Öne çıkan mesajlar