iiimriii Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Programcilar icin kolay ama benim icin zor. Arkadaslar altta bir php kodum var bu kod calisiyor fakat loop bittigi zaman, veri kalmadigi zaman son degere , koymamam gerekiyor. <?php foreach ($tickers as $i => $ticker) { { echo '{ "description": "", "proName": "BITTREX:'. $ticker .'" },'; } } ?> Yukardaki kod bana bu sekilde sonuc veriyor. { "description": "", "proName": "BITTREX:PTCBTC" },{ "description": "", "proName": "BITTREX:NEOSBTC" }, fakat benim otomatik olarak en son virgulu kaldirmam gerekiyor. Yardimci olabilirseniz sevinirim. Tesekkurler
iiimriii Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Arkadaslar o emoji yi kasitli olarak yapmadim, sadece code alintisi kullanmama ragmen emoji cikmis.
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 "proName": "BITTREX:'. $ticker .'" },'; yerine "proName": "BITTREX:'. $ticker .'" }'; ha sadece looptaki son elementte yapacaksan foreachle zor is normal for dondur
iiimriii Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Looptaki son elementte yapacam, yardimci olabilirmisiniz
jonq Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Son karakteri silmek için rtrim kullanabilirsin yada echo '{"description": "","proName": "BITTREX:'. $ticker .'"},'; yerine $arr[]='{"description": "","proName": "BITTREX:'. $ticker .'"}'; şeklinde bir değişkene yazarak en son döngü bittikten sonra echo implode(",",$arr); yaparak da istedigin sonuca ulaşabilirsin. Ayrıca ekrana basmak istedigin yapı JSON yapısı olarak görünüyor. istedigin degerleri array formatında olusturup en son json_encode yaparak da sonuca ulabilirsin.
Öne çıkan mesajlar