Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW Aral ithalat getiriyor...

KapIKulu

Öne çıkan mesajlar

Çünkü herkes farklı satıcıyla konuşmuş.

Aral bir ithalat firması, eğer sen 1000 tane box alacaksan senin evine de gönderir kısaca.
Tek satmaz adamlar.

Megavizyon, D&R, büyük kitabevleri vs. ile konuşman gerek bu konu hakkında.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart (MSN)
Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo
Sosyal ağlarda paylaş

kadıkoy acıbadem carrefourda megavizyon var ben eq2 yi de ordan aldım buyuk ihtimal wow da oraya gelir ordan alabilirsiniz 80 90 lira civarı olur herhalde taksit flm da yapıyorlar gaye mantıklı şimdi bende us var ama euya geçsem mi diye düşünüyorum ben de hazır direk evden çıkıp oyunu almaya da gidebiliriz megavizyonda d&r da flm satılcaksa yani kargo flm kasmaya gerek kalmadı gibi...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -
Sosyal ağlarda paylaş

kimseye hic bi lafim yok burda ama
son yazdigim iki mesajdan ilkini anlamayan biri ya okumuyodur, ya da salaktir yani

heralde demis, belirsizlik olayi

ne kadar armut pis agzima duscu varsa okumadan sonuca ulasmak istiyolar ya[signature][hline]I have grown older, you have grown colder,
And nothing is very much fun, any more.
Sosyal ağlarda paylaş

ve senditte orderları olupta 60 milyona (çok büyük olasılıkla)en geç 1 hafta içinde oyun kutusunu postacıdan alacak olan arkadaşların ne düşünerek iptal edip 90 milyona pts günü(o da bir ihtimal) araldan almaya karar verdiklerini anlayamadım.herhalde bir bildikleri vardır[signature][hline]CoH:CONTRALLER lvl 21 illusion/radiation controller
Sosyal ağlarda paylaş

neyse sonuçta uzun süren heyecan,belirsizlikistres dolu zamanlar bitiyor.1 hafta içinde herkes oynuyor olacak inşallah.daha bunu üstüne stres yapmamak lazım.aralda tel açsalar nolur açmasalar nolur.Millet aramış,konuşmuş ve sonucu burada paylaşmış.herkes arasa ne olacak yani.Relax abiler kardeşler.saat kaçı kaç geçe elimize geçeceğini bir kenara bırakalımda grup mrup sohbetlerine girelim bence[signature][hline]CoH:CONTRALLER lvl 21 illusion/radiation controller
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız 1 hafta içinde deiğiniz şey şu demek girdiğinizde oyunda level 45 yüzlerce adam olacak demek bu nedenle millet heyecan yapıyor. Yani elimden gelse şimdi alsam da ilk 60lardan biri olsam diye istek var içimde... Yoksa 2323747324623. sırada 60 olmuş sıradan bi oyuncu olmak istemediğimden :)[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Hordish MannerDefence Officer
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam

Sosyal ağlarda paylaş

Onu bilemem de ilk tribal leatherworker a takıyorlar

Erken girenin
1- Arkadaşları da erken giriyorsa (bkz ben) onlarla arasında uçurum olmuyor
2- Hepsinden önemlisi, professionda daha önce gelişeceğinden parayı götürüyor.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart (MSN)
Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 10 Şubat 2005 22:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ne uçurumu olacak canım, 25'den sonra rahat level atlayamıyorsun zaten. 5 gün sonra girsen, 3 gün sonra aranda 4 5 level fark olur. Profession'dan para götürme fikri mantıklı ama ben şahsen AH'a satmıyorum yaptığım eserleri. Benim için sorun sadece 3-5 gün evde boş oturmak, o kadar. :)[signature][hline]EU Retail | Greenlantern | Night Elf Druid
Sosyal ağlarda paylaş

AH yi bilmem de Alliance zergleri eğer benden yüksek level olurlarsa HK DK dinlemez kamplarlar bende monitörü balkondan atarım artık[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Hordish MannerDefence Officer
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...