FiTi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Abi böle şeyler neden önceden açıklanmaz :(.Araya 80 adam sokup tanımadıım insanlarla muattap olup en erken 14 şubatta alacaım oyun bi anda Ben geldim die türkiyeye geldi ne bu ağlıycam şimdi[signature][hline]Hayat zor! Sizcede Öyle deil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 kısmet abi benimde sendit sendit olayı patladı tam ağlarken sevinçten takla atmaya başladım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Lind3r0th, 10 Şubat 2005 16:41 tarihinde demiş ki: aha aradım konustum pazartesi arayın adresınıze yollayım dedi loool süper valla çok mutluyum :P oha ciddimisin??eger öyleyse hemen iptal ediyorum senditteki orderımı.hatta bende bi konusayım en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiTi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Bi ara sor :D.Bende iptal ettircem o zmn ama tırsıyomda ettirmeye ya alamadan biterse die...[signature][hline]Hayat zor! Sizcede Öyle deil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 order ları sorusuz gidenler iptal ettirmesin bence zaten haftaya herkez oynamaya başlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Almira Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Ben şimdi aradım arkadaşlar pazartesi günü satışa başlıyoruz dedi bayan arkadas artı isteyene eger bizden alıcaksanız kargo ile yollayabiliriz dediler ve ellerinde yeterli stok olup olmadıgını sordum biz çünkü 5 6 tane alıcaz arkadaşlarla bayan arkadaş ta sordu telefon la ve ellerinde baya bi stok olduğunu söledi ama pazartesi siz telefon edin dedi bayan arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sarpus Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: spawn77, 10 Şubat 2005 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Bi mağazada gördüm zaten wow ama us versiyondur diye hiç ilgilenmemiştim. Ama türkiyede şu an wow satan yerler var. Eu olsaydı kaçırmazdım zaten :) bombaladın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phaerimm Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ya nası eve yolluolar ya ben de konuştum büyük firmalardan alırsınız biz ön sipariş le fln veremioz dedi kadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiTi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Ben kafayı yicem :D.Nerdeydi şimdiye kadar Aral ticaret.Bütün Türkiye'ye son andamı haber werdiler?.Anlamadım böle işi.Orderımı iptal etme riskini göze almak istemiorum ama akşama dooru daha kesin sonuçlar çıkarsa forumda düşünüyorum.13 ünde oyun oynamak war beee...[signature][hline]Hayat zor! Sizcede Öyle deil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 siparişi sorunsuz gidenler kaşınmasın, iptal etmesinler pre orderlarını... tabiri caizse, belalarını aramasınlar :)[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 aralın teli kac yazarmsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 okusana topici bulldog yazıyor topicde bu kadar hazırcı olmayın lütfen[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Arkadaşlar ! Aral Bilgisayarı aradım.Orası ithalatçı firma ve parekende satışı yok ! (Yani tek tek satışı yok) Ama onun dağıttığı firmalar var ve onlardan talep edebilirsiniz.D&R,ToysRUs... Bu arada Aral şirketi,oyunların geldiğini ama Kültür Bakanlığından Bandrol beklediklerini söylediler.Bu iş ne kadar kısa zamanda biterse o kadar çabuk kavuşuruz oyuna. Umarım hepimize HAYIRLI olur ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: sarpus, 10 Şubat 2005 16:57 tarihinde demiş ki: said: spawn77, 10 Şubat 2005 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Bi mağazada gördüm zaten wow ama us versiyondur diye hiç ilgilenmemiştim. Ama türkiyede şu an wow satan yerler var. Eu olsaydı kaçırmazdım zaten :) bombaladın Ne bombalaması ya buyur git bak izmir metro 120 milyon. Düşünerek konuşun biraz.[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Evet, US çıktığında, Minibüste çocuğun elinde kutu vardı!!![signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Frost Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 benim sendit sorunlu ama hala acquired from stock.arıyorum aralı evap vermiyolar ya of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChoTaa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 sendit'ten sipariş verenler iptal edip de aral'a bel bağlamasınlar. nolur nolmaz.. [bizim de kısmetimizi kapamayın yani :D] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ilu sen bekle biraz daha ne olur olmaz baktın bir hareket yok trden alırsın en azından tr de kesın cıkana kadar dokunma :)[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 of kafam karıştı iyice bidaha riyim ben adamları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Türk serverı demişsiniz ben betada yaşadığım instance macerasını annatıyım size.Wc ye girdik partyde benden baska 2 türk daha vardı.Biri thranardı hordish mannerdan önceden 1-2 kere daha aynı partydeydik thrayla.Thrayla bir sorunum yok zaten nickini hem hatırlamadığım hem de hatırlamak istemediğim dier türk vatandaş tam uo mantıgıyla hareket ediyordu.Tüm party mob kesme derdinde attack veren 3 elite var, bu ark chest acma derdinde adamın gözü önünde hp gidiyor ölüyoruz bu işe yarar bu işe yaramaz diyor.Böyle adamlarla yeterince uoda eziyet cektik bunun yasancağını bile bile kaç bilinçli oyuncu gider wow türk serverında oynar ki.[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 allah sahane olur pazartesi okul cıksı d&r deyim ozaman fenerbahce lisesine en yakın d&r nerde bilen varmı :)[signature][hline]:tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 yok cevap vermiyo aral senditle ugrasiyim ben en iyisi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChoTaa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Aral'da telefonu açan kadın, beni bekletirken başka tel'deydi. "biz size yollarız" gibi bişeyden bahsediyodu. Sendin herhalde o linderoth :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ahah olabilir :) bakalım pazartesi arıcam olucakmı olmıcakmı kesın değil onlara nasıl ödeme yapıcam filan öğrenirim umarım sitelere fılanda verırler weblebi yada avaturk gbi yoksa ben d&r fılan nerden bulucam :P ille ist gitmem lazım almak için[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ya 2 kere aradım çaldı çaldı konulamadım ben.yarın konuşçam artık oluyosa garanti veriyolarsa sendittekini iptal etçem tabi sendit hala halledememişse =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar