Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW Aral ithalat getiriyor...

KapIKulu

Öne çıkan mesajlar

Ben şimdi aradım arkadaşlar pazartesi günü satışa başlıyoruz dedi bayan arkadas artı isteyene eger bizden alıcaksanız kargo ile yollayabiliriz dediler ve ellerinde yeterli stok olup olmadıgını sordum biz çünkü 5 6 tane alıcaz arkadaşlarla bayan arkadaş ta sordu telefon la ve ellerinde baya bi stok olduğunu söledi ama pazartesi siz telefon edin dedi bayan arkadaş.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben kafayı yicem :D.Nerdeydi şimdiye kadar Aral ticaret.Bütün Türkiye'ye son andamı haber werdiler?.Anlamadım böle işi.Orderımı iptal etme riskini göze almak istemiorum ama akşama dooru daha kesin sonuçlar çıkarsa forumda düşünüyorum.13 ünde oyun oynamak war beee...[signature][hline]Hayat zor!
Sizcede Öyle deil mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar !

Aral Bilgisayarı aradım.Orası ithalatçı firma ve parekende satışı yok ! (Yani tek tek satışı yok)

Ama onun dağıttığı firmalar var ve onlardan talep edebilirsiniz.D&R,ToysRUs...

Bu arada Aral şirketi,oyunların geldiğini ama Kültür Bakanlığından Bandrol beklediklerini söylediler.Bu iş ne kadar kısa zamanda biterse o kadar çabuk kavuşuruz oyuna.

Umarım hepimize HAYIRLI olur !
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sarpus, 10 Şubat 2005 16:57 tarihinde demiş ki:
said:
spawn77, 10 Şubat 2005 16:31 tarihinde demiş ki:
Ben Bi mağazada gördüm zaten wow ama us versiyondur diye hiç ilgilenmemiştim. Ama türkiyede şu an wow satan yerler var.
Eu olsaydı kaçırmazdım zaten :)

bombaladın

Ne bombalaması ya buyur git bak izmir metro 120 milyon. Düşünerek konuşun biraz.[signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated
Now my blind eyes see other Can NOT
Sosyal ağlarda paylaş

Türk serverı demişsiniz ben betada yaşadığım instance macerasını annatıyım size.Wc ye girdik partyde benden baska 2 türk daha vardı.Biri thranardı hordish mannerdan önceden 1-2 kere daha aynı partydeydik thrayla.Thrayla bir sorunum yok zaten nickini hem hatırlamadığım hem de hatırlamak istemediğim dier türk vatandaş tam uo mantıgıyla hareket ediyordu.Tüm party mob kesme derdinde attack veren 3 elite var, bu ark chest acma derdinde adamın gözü önünde hp gidiyor ölüyoruz bu işe yarar bu işe yaramaz diyor.Böyle adamlarla yeterince uoda eziyet cektik bunun yasancağını bile bile kaç bilinçli oyuncu gider wow türk serverında oynar ki.[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...