Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sphere bağlantı problemi (55i) .. (Yardım)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar çok aradım ama bulamadım varsa cevabı gerçekten özür diliyorum ..

Ben sphere server kurdum herşeyi hazır fakat kimse bağlanamıyor arkadaşlarıma ipyi veriyorum , account vs. vs. herşey tamam fakat olmuyor. Couldn't connect to ultima online yazıyor birisi bağlanmaya çalıştığında sadece ben girebiliyorum. Bağlanmaya çalışanlar benim sphereda yazmıyor , client disconnected vs. vs. gibi .. Her yolu denedim bir türlü olmadı lütfen birisi yardım etsin çıldırmak üzereyim. Bir bağlantı problemi var sanırım ip ile ilgili olabilir ama bulamıyorum.

P.s: Bir arkadaşım firewall'dan dedi fakat firewall kapalı.[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.
Mesaj tarihi:
ip yanlıs yazılmıstır , port yanlıs yazılmıstır , internet baglantısı yoktur??[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
Mesaj tarihi:
İp , port , bağlantı herşey tamam .. Hatta arkadaş kuruyor ben girebiliyorum , ben kurunca o giremiyor !

Xp kullanıyorum bi alakası vardır belki..[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar pardon özür diliyorum. Port olayını bilmediğim için o şekilde aramadım. Şimdi başka sorun var port açtım fakat arkadaşlarım shard ismine tıklayınca ya client göçüyor yada connectingde kalıyor , yardım lütfen !!

P.s: DynamicK port tutorialın için sağol ..[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.
Mesaj tarihi:
Beyler bu soruna cosum bulabılırım banada olmustu aynısı ama bi program sayesinde hallettim simdi bak senin sphere 55i otomatik olarak sonu 1 2 3 olan ip bloack lu acıyor onları kaldırman lazım eger yapamıyorsan sana bir program vercem onla yapa bilirsin
Mesaj tarihi:
Up ! Acil yardım .. İpsinin sonu 9 olanda giremiyor.[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

[Bu mesaj s1x0ms tarafından 10 Şubat 2005 13:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
1- client hatası
2- ip hatasi kendi makınenın ip sini ver diger pc lerin loginine
3- sen bu sevdadan vazgec :)[signature][hline]:rock:Chosen[DRagon Slayerz]:rock: www.dragonslayerz.net

not : senın ip : 10.0.0.9,2593 yada 192.168.0.? ise digerlerine de aynısını ver yoksa olmaz

[Bu mesaj Chosen tarafından 10 Şubat 2005 18:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ya ip login falan herşey tamam adamlar shard ismine tıklayınca connectte kalıyor yada client göçüyor.

Not : Ben bu sevdadan vazgeçmem.[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.
Mesaj tarihi:
said:
pozitiff, 09 Şubat 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
yazdım yazdım sonra sildim...

sessiz kalma hakkımı kullanmak istiyorum

sessiz böyle kalınıyorsa ..

bak xp ise kilit işareti fln çıkmıcak bağlantının üstünde çıkarsa engelliyo[signature][hline]Loesendor
üzerime gelmeyin beni deli etmeyin ne verilecek hesabım var ne sorulacak günahım Aaaaaahhh
sağımı solumu göremez oldum dostu düşmanı seçemez oldum artık ben beni bilemez oldum çizdim oynamıyorum...
Mesaj tarihi:
Bağlantının üzerinde kilit yok ne yazık ki ..

Arkadaşlar bunun sebebini bilen 1 kişi yok mu çıldırmak üzereyim.[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.
Mesaj tarihi:
Ağ üzerinden ? anlamadım biraz açarmısın.. Lan olarak kast ediyosan 2 bilgisayarım var yanyana bağlı ve ana makineden açıyorum.Aslında ana makine olayı yok galiba ikiside eşit =)[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

[Bu mesaj s1x0ms tarafından 10 Şubat 2005 22:54 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...