Sixoms Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Arkadaşlar çok aradım ama bulamadım varsa cevabı gerçekten özür diliyorum .. Ben sphere server kurdum herşeyi hazır fakat kimse bağlanamıyor arkadaşlarıma ipyi veriyorum , account vs. vs. herşey tamam fakat olmuyor. Couldn't connect to ultima online yazıyor birisi bağlanmaya çalıştığında sadece ben girebiliyorum. Bağlanmaya çalışanlar benim sphereda yazmıyor , client disconnected vs. vs. gibi .. Her yolu denedim bir türlü olmadı lütfen birisi yardım etsin çıldırmak üzereyim. Bir bağlantı problemi var sanırım ip ile ilgili olabilir ama bulamıyorum. P.s: Bir arkadaşım firewall'dan dedi fakat firewall kapalı.[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.
pozitiff Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 yazdım yazdım sonra sildim... sessiz kalma hakkımı kullanmak istiyorum[signature][hline]Roxside UO Shard Owner ------ Nixdorf ------ Pozitiff
keyn Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ip yanlıs yazılmıstır , port yanlıs yazılmıstır , internet baglantısı yoktur??[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
Sixoms Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 İp , port , bağlantı herşey tamam .. Hatta arkadaş kuruyor ben girebiliyorum , ben kurunca o giremiyor ! Xp kullanıyorum bi alakası vardır belki..[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.
Zerglingtr Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 1.Arkadasim bu konuda bir suru topic acildi sen nasil bulamadin ?? 2.Firewall'larini kapayacan 3.ADSL isen ve modemin Firewall'lı ise serverina kimse giremez. Tşkler[signature][hline]Web Master of Turkoyun GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Sanal Mesleğinizi öğrenmek istiyorsanız TIKLAYIN Seytana Uyan Kaybeder Aslan !! Fazla Zıplama Arkana Yaslan !!
Sixoms Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Arkadaşlar pardon özür diliyorum. Port olayını bilmediğim için o şekilde aramadım. Şimdi başka sorun var port açtım fakat arkadaşlarım shard ismine tıklayınca ya client göçüyor yada connectingde kalıyor , yardım lütfen !! P.s: DynamicK port tutorialın için sağol ..[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.
Lokman Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Beyler bu soruna cosum bulabılırım banada olmustu aynısı ama bi program sayesinde hallettim simdi bak senin sphere 55i otomatik olarak sonu 1 2 3 olan ip bloack lu acıyor onları kaldırman lazım eger yapamıyorsan sana bir program vercem onla yapa bilirsin
Sixoms Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Up ! Acil yardım .. İpsinin sonu 9 olanda giremiyor.[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör. [Bu mesaj s1x0ms tarafından 10 Şubat 2005 13:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sixoms Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Yardım edebilecek 1 kişi yok mu ??? Hiç bir yerde yazmıyor bu yaa ..[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.
Chosen Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 1- client hatası 2- ip hatasi kendi makınenın ip sini ver diger pc lerin loginine 3- sen bu sevdadan vazgec :)[signature][hline]:rock:Chosen[DRagon Slayerz]:rock: www.dragonslayerz.net not : senın ip : 10.0.0.9,2593 yada 192.168.0.? ise digerlerine de aynısını ver yoksa olmaz [Bu mesaj Chosen tarafından 10 Şubat 2005 18:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sixoms Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Ya ip login falan herşey tamam adamlar shard ismine tıklayınca connectte kalıyor yada client göçüyor. Not : Ben bu sevdadan vazgeçmem.[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.
Loe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: pozitiff, 09 Şubat 2005 21:47 tarihinde demiş ki: yazdım yazdım sonra sildim... sessiz kalma hakkımı kullanmak istiyorum sessiz böyle kalınıyorsa .. bak xp ise kilit işareti fln çıkmıcak bağlantının üstünde çıkarsa engelliyo[signature][hline]Loesendor üzerime gelmeyin beni deli etmeyin ne verilecek hesabım var ne sorulacak günahım Aaaaaahhh sağımı solumu göremez oldum dostu düşmanı seçemez oldum artık ben beni bilemez oldum çizdim oynamıyorum...
Sixoms Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Bağlantının üzerinde kilit yok ne yazık ki .. Arkadaşlar bunun sebebini bilen 1 kişi yok mu çıldırmak üzereyim.[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.
Albert Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 shard'ini ag uzerinden mi aciyorsun?[signature][hline]Bahtiyar, 10.07.1997 a.k.a Vikont De'valmont Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim!
Sixoms Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Ağ üzerinden ? anlamadım biraz açarmısın.. Lan olarak kast ediyosan 2 bilgisayarım var yanyana bağlı ve ana makineden açıyorum.Aslında ana makine olayı yok galiba ikiside eşit =)[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör. [Bu mesaj s1x0ms tarafından 10 Şubat 2005 22:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar