Lithran Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Geçen ay can sıkıntısına aldım,Yanında forza oyunu var .Forzayı açmadım kutuda duruyor.Diablo 3 ü aldım oynadım .Sarmadı konsol .Faturası kutusu herşeyi eksiksiz.Ne bileyim belki 15 saat bile oynamamışımdır.Tertemiz duruyor.Fotoğraf çekmedim zaten 0 gibi üstünde depinmedim. Alan olursa 250 tl ye verebilirim .Başka bir yere açmıyacağım ilan .Satılmazsada kalsın comodore gibi torunuma saklarım tertemiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Topiğe hiç balta gelmediği için reverse balta atıyorum, konsol + 2 oyunu mu satıyorsun şimdi 250ye? Sadece kolları 250 etmiyor mu bu meretin wireless kol vardır heralde? Bence 500e ver. Belki 480 + bi malbuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 bim de 279 tl ya satmislar acilisa ozel..yaninda forza horizonla vs vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Pislik bimcilere 280 lira kazandıracağınıza patiden sevgili lithran arkadaşımıza 300 lira kazandırmayı tercih etmez miydiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Wireles kol var abi,bim den almadım ben. N11 den aldım. Diablo 3 oynayamamıştım senelerdir onu denedim. Demo indirdim fps baktım ki bana kontrol olarak hitap etmiyor. Büyük ihtimal artık toplayıp kutusuna kaldırıcam satılmazsa. 390 tl aldım +60 tl de diabloyu aldım. Ne bilim 250 normal geldi bana.Daha fazla baltalanacaksa satmam emme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar