Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
merhaba patiler. elimdeki laptoba alıcı cıktı ve ben de satmayı düşünüyorum. nedir fiyatı size göre diye sorayım dedim. 3 yıl önce bu zamanlar aldım. garanti filan kalmadı tabii. fiziksel olarak bi kırığı çıkığı da yok. bataryası da ölü değil. dün manjaro'da 3 küsür saat habersiz pilden kullandım rahatça çalıştı. pcdepo ort. sifir fiyata 1,378.04 TL diyor
https://support.hp.com/us-en/product/hp-pavilion-15-n000-notebook-pc-series/5401225/document/c03957198/
Mesaj tarihi:
300-400'e ver. hani 3 yıllık ve garantisi yok, 700-800 istemek acımasızlık olur. Ha açgözlüyüm gerekirse sıfır fiyatından fazlasını isterim dersin senin düşüncendir. ben ederini söyledim.
Mesaj tarihi:
Kendi yerine koy aliciyi. Sen olsan 3 sene kullanilmis garantisi olmayan ne zaman bozulucagi belli degil bi laptop icin ki i5-4200u gibi dandik bi islemciside var. Ne verirdin durustce soyle.
Mesaj tarihi:
abi piyasayi bilmiyorum inan. sahibindene filan baltim yanlis yaptim heralde cunku orda fiyatlar ucuyor. alacak arkadas da muhtemelen oraya bakacak o da yanilacak o zaman cunku o da anlamiyor piyasadan.
  • Yeni Oluştur...