dogadanpc Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 merhaba patiler. elimdeki laptoba alıcı cıktı ve ben de satmayı düşünüyorum. nedir fiyatı size göre diye sorayım dedim. 3 yıl önce bu zamanlar aldım. garanti filan kalmadı tabii. fiziksel olarak bi kırığı çıkığı da yok. bataryası da ölü değil. dün manjaro'da 3 küsür saat habersiz pilden kullandım rahatça çalıştı. pcdepo ort. sifir fiyata 1,378.04 TL diyor https://support.hp.com/us-en/product/hp-pavilion-15-n000-notebook-pc-series/5401225/document/c03957198/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 300-400'e ver. hani 3 yıllık ve garantisi yok, 700-800 istemek acımasızlık olur. Ha açgözlüyüm gerekirse sıfır fiyatından fazlasını isterim dersin senin düşüncendir. ben ederini söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 amacim fazlasini soylemek degil zaten alacak kisi arkadasim. 300 400 de az geldi be. ikinci el piyasasi bu kadar dusuk degildir diye dusunuyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Kendi yerine koy aliciyi. Sen olsan 3 sene kullanilmis garantisi olmayan ne zaman bozulucagi belli degil bi laptop icin ki i5-4200u gibi dandik bi islemciside var. Ne verirdin durustce soyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 abi piyasayi bilmiyorum inan. sahibindene filan baltim yanlis yaptim heralde cunku orda fiyatlar ucuyor. alacak arkadas da muhtemelen oraya bakacak o da yanilacak o zaman cunku o da anlamiyor piyasadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aduket Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 ben 500 tl verebilirim, 2. sinifa gecmis yegenim var; bilgisayar lazim olacaktir ona, o kullansin bari? istanbul'daysan alabilirim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 ilk mesajda yazdim abi alici hazir. fiyat belirlemeye calisiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aduket Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 peki, belki buradan bir aliciya da satabilirsiniz diye teklif etmistim. kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 600 maks falan olur herhalde. çünkü specler çok çok eski, işlemci 4. nesil i5 bir de. ekran kartını geç zaten, çözünürlük de 1080p bile değil. ona göre belirle fiyatını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar