-NeoN- Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 merhaba accounta tag vermek istiyorum ama try uid.04000b2a.tag vs diye bisey var ama ben bunu deneyince try olmuyor bu tryın calısması icin ne yapmam gerek..?[signature][hline]Tikla bakim Neon
Patonojen Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 try uid.04000b2a.tag bu yazdıgının account tag ile ilgisi yok. bu bir iteme tag vermek için kullanılabilinir o item yoksa hata verir. mesela birine tag vericeksen account.tag.deneme 12345 gibi verirsin try uid.charınuidsi.account.tag olurmu bilmiyorum. bide napmaya calısıyorsun onu yazarsan daha iyi yardımcı olurum deneme yanılma ile bulursun[signature][hline]Hala umut var. Power Gaming ultima Online sunucusu www.sindarin.gen.tr
Albert Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 account.tag account'un genelinde (butun karakter'lerde) sakli olmasini istedigin bilgileri icerir. ornek verecek olursak pin sistemini account.tag ile yapmak artik cok basit.[signature][hline]Bahtiyar, 10.07.1997 a.k.a Vikont De'valmont Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim!
Loe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 math yazdının konuyla alakası ne anlamadım ama tcpip'nin dediği gibi oluyor.[signature][hline]Loesendor üzerime gelmeyin beni deli etmeyin ne verilecek hesabım var ne sorulacak günahım Aaaaaahhh sağımı solumu göremez oldum dostu düşmanı seçemez oldum artık ben beni bilemez oldum çizdim oynamıyorum...
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 arkadaşlar bende olmuyor bir sorun var scpden okuyunca error vermiyor ama yazmıyor da elle komt girince not a valid hede hödö diyor 55r402[signature][hline]Liaren UO
skyly Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 zaten pin sistemi yapiyor.[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Loe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 sphereaccu'dan elle ekle olcakm bakalım tag.sallama 1 gibi :)[signature][hline]Loesendor üzerime gelmeyin beni deli etmeyin ne verilecek hesabım var ne sorulacak günahım Aaaaaahhh sağımı solumu göremez oldum dostu düşmanı seçemez oldum artık ben beni bilemez oldum çizdim oynamıyorum...
skyly Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 kendisi bakamaz simdi cunku interneti yoook! yaza kadar da olmaz! böyle girer kafelerden artist artist soru sorar cevap alinca cevap veremez :D canimiza deysin hakediyo[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: -Loe-, 10 Şubat 2005 20:31 tarihinde demiş ki: sphereaccu'dan elle ekle olcakm bakalım tag.sallama 1 gibi :) e iyide o zaman pin sistemini nasıl aktive edicem :)?[signature][hline]Liaren UO
Albert Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: -Loe-, 10 Şubat 2005 20:14 tarihinde demiş ki: math yazdının konuyla alakası ne anlamadım ama tcpip'nin dediği gibi oluyor. kullanimini anlattik, bay ukala.[signature][hline]Bahtiyar, 10.07.1997 a.k.a Vikont De'valmont Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim!
skyly Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 hop hop sakin olun[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Öne çıkan mesajlar