Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Account tag.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
merhaba accounta tag vermek istiyorum ama try uid.04000b2a.tag vs diye bisey var ama ben bunu deneyince try olmuyor bu tryın calısması icin ne yapmam gerek..?[signature][hline]Tikla bakim Neon
Mesaj tarihi:
try uid.04000b2a.tag bu yazdıgının account tag ile ilgisi yok. bu bir iteme tag vermek için kullanılabilinir o item yoksa hata verir.

mesela birine tag vericeksen
account.tag.deneme 12345 gibi verirsin

try uid.charınuidsi.account.tag olurmu bilmiyorum.

bide napmaya calısıyorsun onu yazarsan daha iyi yardımcı olurum
deneme yanılma ile bulursun[signature][hline]Hala umut var. Power Gaming ultima Online sunucusu
www.sindarin.gen.tr
Mesaj tarihi:
account.tag account'un genelinde (butun karakter'lerde) sakli olmasini istedigin bilgileri icerir. ornek verecek olursak pin sistemini account.tag ile yapmak artik cok basit.[signature][hline]Bahtiyar, 10.07.1997
a.k.a Vikont De'valmont
Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim!
Mesaj tarihi:
math yazdının konuyla alakası ne anlamadım ama tcpip'nin dediği gibi oluyor.[signature][hline]Loesendor
üzerime gelmeyin beni deli etmeyin ne verilecek hesabım var ne sorulacak günahım Aaaaaahhh
sağımı solumu göremez oldum dostu düşmanı seçemez oldum artık ben beni bilemez oldum çizdim oynamıyorum...
Mesaj tarihi:
sphereaccu'dan elle ekle olcakm bakalım
tag.sallama 1 gibi :)[signature][hline]Loesendor
üzerime gelmeyin beni deli etmeyin ne verilecek hesabım var ne sorulacak günahım Aaaaaahhh
sağımı solumu göremez oldum dostu düşmanı seçemez oldum artık ben beni bilemez oldum çizdim oynamıyorum...
Mesaj tarihi:
kendisi bakamaz simdi cunku interneti yoook! yaza kadar da olmaz! böyle girer kafelerden artist artist soru sorar cevap alinca cevap veremez :D canimiza deysin hakediyo[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Mesaj tarihi:
said:
-Loe-, 10 Şubat 2005 20:14 tarihinde demiş ki:
math yazdının konuyla alakası ne anlamadım ama tcpip'nin dediği gibi oluyor.

kullanimini anlattik, bay ukala.[signature][hline]Bahtiyar, 10.07.1997
a.k.a Vikont De'valmont
Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim!
  • Yeni Oluştur...