mokoko Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 arkadaşın telefonu patlamıştı 2 gün önce (elinden düşürdü yaklaşık 8. defa falan) neyse yaptırdı falan ama whatsapp ı önce restore etmiş gün içinde en güncel hali ile. akşam eve gidince de telefonu restore ediyo (en son telefon backup'ını eylül 2016'da almış) beklenti whatsapp ın güncel kalıp, telefonun eylül 2016 backupında kalması ama öyle olmamış. direk whatsapp'ıda eylül 2016'ya döndürmüş ve üstüne bide whatsapp tekrar backup almış eski tarihli data ile. şimdi bizim bu whatsapp datasını güncel hale getirme şansımız var mı? gün içinde yaptığı whatsapp restore'u telefonu son haline getirdi diyor istediği gibi ama telefon restore'u ile olay patlıyor. ben whatsapp'ı bir daha sil yükle dedim ama sanırım whatsapp telefon restore'undan sonra aldığı backup'ta güncel whatsapp datasını silip, eski tarihliyi üzerine yazmış. bir şekilde birden fazla tarihli whatsapp datasını tutuyor olma ihtimali var mı backup'ın. karışık mı oldu lan çok sadfsadf
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 android olsaydı yapılabilirliği vardı da iphone da jailbreak olmadan yapılabilirmi bilmiyorum. hani varsa başka official bir yöntem zerre fikrim yok ancak androidde direk dosya dizinine girip eldekini silip eskisini atıp bunu kullan diyince küt diye alıyor ondan dedim.
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Iphoneda back up dosyaya erisim yok galiba. Overwrite edip gecmistir kesin.
Öne çıkan mesajlar