elaidi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Darklight1903, 10 Şubat 2005 10:59 tarihinde demiş ki: iyi bu gun cok bisey yokmus. bende yorulucam saniyodum :) neyse..[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. [Bu mesaj Xaer_Aloneheart tarafından 10 Şubat 2005 11:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Doğu Perinçekler türedi ya[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Penthesilea, 10 Şubat 2005 11:02 tarihinde demiş ki: Doğu Perinçekler türedi ya doğu perinçek değil kendisi corc w bush'un takendisi[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bu konuda habertürk'te yaklaşık bir ay önce inanılmaz güzel bir program vardı.. ikiz kulelere giren uçağın bir yolcu uçağı olmadığını kanıtlıyordu bu program.. ama aramaya çalıştım habertürk'ün sitesinde malesef bulamadım bir şey..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bak amerika'Ya neler neler yapıyo yaa.. illlet ülke valla Amerika ülkemizde neler yapıyomuş meğer.. kısa bi yazı okuyun eğlenceli[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 almanyadaki ussu biliyorum. annem anlatmisti hava alaninin disinda bir yerde frankfurt tu sanirim. hatirlayamiyorum simdi sehri ama solemisti.[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Mail: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl Cs:[HoD]DaRkL!GhT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 cnbc-e de bi film vardı dün akşam.amerika başkanı bidahaki seçimleri kazanabilmek için savaş açacak ülke arıyo sonra canadaya saldırmaya karar veriyolar falan.arkadaş o filmi izlemiş herhalde hehe. bide bu teori senin diilki o olaydan beri bi ton kişi konuşuyo bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 eed seyrettim onu. canada bacon hatta filmin adi. kanada salami :P ismi dandikte film baya karisikti. millet gaza geliyo flan. tam koyun millet iste. ne derlerse inaniyor. bence o film salak bir toplumun nasil gaza gelecegini anlatiyor :)[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Mail: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl Cs:[HoD]DaRkL!GhT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 var ole bi iddia ama ben gecenlerde aynı topicten okudum yaniii...[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Lord_Unholy, 10 Şubat 2005 08:33 tarihinde demiş ki: said: _ILuVaTaR_, 10 Şubat 2005 02:59 tarihinde demiş ki: masonlar yaptı bunu...aa gerci amerikayöneticileride masondu dimi?o zaman şüphe yok kenidleri yaptılar. masonluk özünde yapıcı bir organizasyon sanmıyorum masonların bu olayı yaptıklarını. duvar ustası demekti galiba mason kelimesi. seni şöyle alalım bak masonlara eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeViN_C Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Bencede amerikanın yaptığı bir olay.! [Bu mesaj SeViN_C tarafından 10 Şubat 2005 14:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Daha önce acılmıstı .Ewt masonların sacma bir oyunu kimi kandırıyor bunlar .![signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! www.wildarea.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Allah kurtarsin böyle tutsak etmis bos düsünceden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Evet bunlar hep masonların işi! Haklı davanızda savaşın yiğitlerim![signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 adamlar ölüyo yine yaranamıyo size yuh ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 evet yaranamıyolar saftiriklere güzel güzel yaranıyolar ama? =([signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ikiz kulelerin sadece uçaklar tarafından çökertilemeyeceği yolunda çok sağlam kanıtlar var ancak adamlar bir kere "yersen" yaptılar ve bütün dünya yedi.geri dönüşü yok artık..deşen de bi yere varamaz.zaten öyle birşey varsa deşeni deşerler ehe.[signature][hline]"Zz.. Me busy, go away!" Arcane, Lazy Peon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ben habertürkte izlemiştim böyle birşey gayette gerçekçiydi inandım valla ama saf flnmıyım bilmiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heracless Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Ancalagan, 10 Şubat 2005 01:40 tarihinde demiş ki: Evet arkadaslar ne dersiniz benim böle bi teorim var bence o ucaklar aslinda amerika kontrolundeydi vede hepsi amerikanın istegiyle oldu iraga girmek icin tabi siz ne dersiniz bilmem bi kacnıznız bazi fotograflari koayrsa daha ii olur ikiz kulelere ucak nasil isteyerek gireiblr ayda pentagona nasil bi cuak gider benim cok yakı tanıdıklarim avr kontrol kulesinde görevli vede bi ucagin rotasini resmen onlar belirliyo imkansiz tabi siizn de bu konuda düsünceleriniz nedir bilem Ha bide unutmadan nette bunu buldum Sunu mutlaka izleyin cok ilgimi cekti http://www.funlol.com/funpages/911-conspiracy.html#Preloader işte hiçbirşey bilmeyen bilinçsiz teorist haftalardıramerikanın bir füze atıp sonra da patlayıcılarla binayı yokettiği söyleniyor amerikada da eylemler başladısayısız kanıt da var ortada uçak fala yoktu bilinçsiz bünye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heracless Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 tarih bölümünü okuyun be biraz :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P_O_T_D_C Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Oy oy... Nie bu kdr sinir yaptın sen yaw... Adam bi site bulmuş filmi izleyin dio ve onun üzerine millet yorum yapıo ne die cellalendin...[signature][hline].... LeviathaN .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 heracless sakin ol ki balon patlayana kadar burda kalabilesin.[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Abi fikir empoze etmeyin. Kendine sakla biraz, ben kralım falan diye gezersin millet bilmiyo, inanmıyo ben biliyorum yupi falan dersin biz de :tebrikz: deriz[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Arkadaşlar ben size söyle bi teoriden bahsetmek isterim kendi teorimce bence amerika kendi yapmadı amerikayı amerika yönetmiyor öle sölim yani çok güclü bir örgüt vede bu derin devlet işleridir bush onlara sadece hizmet vermektedir..bu benim kendi politikamdır bu böle olmasa sadece bush kendi istedi diye sizce ıraq a saldırabılırmı bunlar derin devlet işleridir bu planların hepsini herşeyini tek noktasına kadar bush mu dusuhuncek bence öle deil fakat herkezin düşüncesi farklıdır..[signature][hline]benny benassi-change style somethins never change ________________________ you should really know.. - T.W.I.Y.D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: slayerrr, 10 Şubat 2005 15:46 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar ben size söyle bi teoriden bahsetmek isterim kendi teorimce bence amerika kendi yapmadı amerikayı amerika yönetmiyor öle sölim yani çok güclü bir örgüt vede bu derin devlet işleridir bush onlara sadece hizmet vermektedir..bu benim kendi politikamdır bu böle olmasa sadece bush kendi istedi diye sizce ıraq a saldırabılırmı bunlar derin devlet işleridir bu planların hepsini herşeyini tek noktasına kadar bush mu dusuhuncek bence öle deil fakat herkezin düşüncesi farklıdır.. bu senin kendi politikan değil teorin. ayrıca o dediğine insanlar illuminati diyo.[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar