Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beni benim için terkedendenle olanlar...

Duruncu

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar, bu topic i açtıktan 1 gün sonra çoğunluğun tavsiyelerinden güç alarak erkek arkadaşıma açıldım.
İnternetteki kız arkadaşı olarak msn de konuşmaya başladım. Ciddi bir biçimde girdim konuya..Ona tanıdığı kız arkadaşlarından biri olduğumu söyledim. Uzun süre sessiz kaldı. En son tahminde bulunmasını, eğer bulunmazsa onu derhal terkedeceğimi söyledim. Açıklamalarıyla beraber, ne haltlar yediğini öğrenmiş oldum.
Sadece ben değilmişim! Ne sanalda ne gerçek hayatta! Başımdan aşağıya kaynar sular dökülüverdi her bir ismi duyduğumda..
Olaylar içinden çıkılmaz bir hal aldı. Çok fena kavga ettik. Herşeye çok olumlu yaklaşmaya çalışmama rağmen, bana son sözleri şunlar oldu:

- Hadi kızım anca gidersiiiiiin
- Uzaaaaa
- Narşşşşşş

Çoktan beni kafasında bitirmiş olduğunu öğrendim. Şimdiye kadar bulabildiği en iyi kız olduğum için beni el altında bulundurduğunu farkettim.

Bunları düşünmeden önce acaba içkili miydi, morali mi bozuktu diye aptal aptal düşündüm, pozitif olmaya çalıştım.. O isimleri, onlarla yaptıklarını salladı mı acaba diye şüphelendim.. Mail adresinin şifresini tahmin etmeye çalıştım ve nasıl olduysa tuttu.. Her bir söylediği isim, onlara yazdıkları... Nasıl kötü hissettim bilemezsiniz... Boşyere iki senemi ailemden uzak onun yanında başka bir şehirde harcadım, pek çok şeyden fedakarlık ettim...
Ne diye yaptıysam? Umarım, bir an önce aklım başıma gelir de, hayal kırıklıklarımı unutur hayatıma bakarım... Böyle olması iyi oldu.. Belki hiç internette onunla konuşmaya çalışmasam ne olup bitiyor hiç haberim bile olmayacaktı... Aklımın ucundan bile geçmeyen şeyler başıma geldi.. Salaklığıma yanayım...
Şu an bana verdiği tek şeyin bir krampla beraber miğde bulantısı ve boğulma hissi olduğunu görüyorum... Belki bazılarınız onun beni sevmediğini bildiğim halde peşinden koştuğumu düşünecek ama böyle değildi... Ne zaman ondan ayrılacak olsam, ya telefonla taciz eder, tehtid eder, yalvarırdı.. Acıyıp mı döndüm hep ona, sevdiğim için mi, yoksa beni seven birine bu kadar çok ihtiyacım olduğu için mi hiç bir fikrim yok ama şu an her ne nedenden dolayı yapmış olursam olayım bunları, hepsinin boşa olduğunu anlıyorum...
Elimden geldiğince gülümsemeye, unutmaya çalışacağım.. Artık onu sevdiğimden değil, incinen gururum yüzünden sinirli ve üzgünüm... Ona açılmam herşeyi farketmemi sağladı.. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim... Olanları unutmak için neler yapabilirim?

[Bu mesaj Duruncu tarafından 08 Şubat 2005 18:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

durumun gerçekten çok kötüymüş peki bu zamana kadar sen hiçbişiden şüphelenmedin mi?mutlaka bi açık vermiştir:(

onun herşeyini öğrendikten sonra unutman daha kolay bence düşün bi kere böyle biri senin sevgini hak ediyo mu ve sondaki o sözlere ben çok bozuldum seni düşünemiyorum olsyı sen yaşadığın agöre daha iyi biliyosun benden...unut onu hiiiç kale bile alma hiç düşünme keyfine bak bence:)[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

Uff gecmis olsun cidden kotuymus basına gelenler. Zamanla unutup baskalarını bulursun merak etme, ve evet herkese hatta kimseye guvenmemek lazım maalesef dunya boyle.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

kendi mesajında gayet güzel açıklamışsın ne yapacağını
orada dedigin gibi
gülümseyerek hayatına devam edicen, ders olucak bu sadece sana[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki:
Trouble that we've come to know will stay with us

bad religion xxx tarihinde demis ki:
A smile on the lips and a hole in the head
Sosyal ağlarda paylaş

en azından bu sefer seni bırakmış sorun etmeden ya daha ne Birde seni taciz etmeye devam etseydi sülük gibi, bırakmam gidemezsin falan diye tuttursaydı. Şanslısın bile bence heh.[signature][hline]Beş Hececiler
''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Sosyal ağlarda paylaş

çok üzüldüm.. arkadaşının psikolojik sorunları var gibi.. bi yanda da bir insanla bağların çok fazla kuvvetlenmeden onun için büyük fedakarlıklar yapma derim..[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...