Bloodscalp Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 mana shield a gerek yok adam sana ulaşmışsa öldün demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 adam zaten vuramayacagı icin manamız gitmeytecek =) PoM+AP+pyro+fire blast eger talentlar yetiyosa blast wave eger hala ölmediyse frost nova+fireball/arcane missiles Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ponzio Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 evet şimdi dikkat ettim blast wave'ı alamıyoruz bu dagılımda yani adam bize yaklasırsa kacmak için bir nova kalıyor bu tehlikeli bence blast wave olmalı siz bu konuya ne diyorsunuz bu ara tartışma çok bilgilendirici geçiyor katılan herkeze tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Düzeltme: Yukardaki bir mesajımda 2.5 saniye demişim o 1.5 saniye olacak.[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Güzel templateler fakat hangilerini öncelikle "tamamlıcagımızı" da eklemek lazım bence. Mesela daha rahat mob kesmek için önce improved fireball u 5/5 yapmak sonra improved arcane missiles a vermek gibi. Yada ben yanlış anladım, direk arcane de vericeklerinizi tamamlayıp sonra mı fire a geçiyorsunuzuz ? bu konuda biri beni aydınlatabilirmi acaba ?[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 öncelikle fire'dan improved fireball ve flamethrowing i aldıktan sonra bütün arcane'ler sonra gene fire'a dönüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Hala frost mage mi olsam fire mage mi karar veremedim Fire mage pvpde soloda daa ii Frost mage raidlerde gruplarda ii 2sinin de templateleri hazır 18 aarcane geri kalan specialtye göre deişio ama frost mu fire mı yaws?[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 çok da dert etmeyin respec dediğin 1 gold sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Arcane nin en gerekli talentleri IMP arcane missles. Ve clear casting bence. Ha eğer ben düşük lvl lıa damları etrafıma toplarım Arcane Exp spam yaparım diyorsanız Arcane exp de iyi olabilir sizin için.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bence IAE de olduka gerekli pvp de instant lar önemli zaten her zaman cast edecek zamanınız olmayabilir kaçarken bile AE atarsınız,kiting yaparsınız ayrıca Evocation,Arcane Power,mananızı %8 arttıran talent,ve tüm büyülerinizin crit şansını %3 arttıran talent da oldukça iyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 %3 olan gereksiz. onun yerine fire'a harcarım ve blast wave alırım. hem pyroblast hem de blast wave olur. delicesine instant cast büyülerle aşağı alırım adamı. sana önerim, kendi temp'ini kendin yap. varolan temp'ler sana göre olmuyor olabilir.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Archon, Human Mage. Leader of Anatolian Sunrise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 cold zaten benim dediğim template'te de pyroblast'ı alıyorsun major olan tek fark bir kaç crit ve extra talent dışında Arcane Power ve Blast Wave arasındaki seçim.Ben AP+Pyro kombosunu daha etkili buluyorum test etmişliğim yok tabi o kadar ilerleyemedim ama AP açıkken o an atacağınız insta'lar vs de %35 dmg alıyor,mage in critide sanırım %50 fazla zaten %100 değil bence oldukça iyi AP o yüzden [Bu mesaj Bloodscalp tarafından 10 Şubat 2005 18:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 tabi %35 more mana olayı da var biliyorsun. 3-4 critical koyacaksın adam ölmeyecek, bir de casting time la uğraşacaksın. mana bitmesi de cabası. saçma bence. onun yerine fire blast + frost nova + cone of cold + blast wave + arcane exp. x3 + fire blast ile adamı öldürürsün. adam bütün bu instant spelleri yerken çok profesyonel değilse sadece izler. çünkü, 1- frost nova ile frozen oluyor 2- cone of cold ile %50 hareket şeysi azalıyor 3- blast wave ile deli damage yiyip, 6 sn dazed oluyor. 4- arc. exp kombosu yaparken hala dazed olduğu için, panik oluyor. 5- sonuncu fire blast'ı atınca da zaten, adam yaşıyorsa şanslı sayılır. yani, priest veya warlock a karşı ne kadar işler bilmem de, instant-kill ciler için 29 arcane/22 fire iyidir. priest lere karşı blast wave le başlayabilirsin, orası senin seçimin. ha bu arada, frost ta baya iyi. poly iken ice barrier atabiliyorsunuz. kendi fikrim bu yani.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Archon, Human Mage. Leader of Anatolian Sunrise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bu arada, yukarıdaki büyü kombosu yaklaşık 2500-2800 mana'ya denk geliyor.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Archon, Human Mage. Leader of Anatolian Sunrise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Bloodscalp, 10 Şubat 2005 18:31 tarihinde demiş ki: çok da dert etmeyin respec dediğin 1 gold sadece ama hangisiyle oynicaıma da karar vermiş deilim[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bence en firela başla level 40tan sonra itersen frosta gecersin yada degistirmezsin.zaten cogu kişi öyle yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 cold unutmaman gereken bir şey var her ne kadar insta'lar instant cast gibi gözüksede aralarinda 1 sn global cooldown beklemek zorundasin. Frost Nova 4-5 sn civari sürüyor genelde(daha fazla yazıyor da pvp de bu kadar civari)yani 2-3 insta atabilirsin. Öte yandan adamı sheepleyip ilk önce bir fireball sonra pom+pyroblast açarsın yanına tekrar gelince senin template ile blast wave/FN benimkine göre FN açılır o sırada ignite ve pyro dot ve aralarda fireblast CoC'lar öldürür zaten. Yani aslında çok fazla opsiyon var ama 1v1 de mananin gitmesini dert etmemek gerek en kötü sheepleyip evocation/drink yapılaiblir. Maksat en hızlı sürede adam öldürmekse ben AP+PoM+Pyro'yu daha etkili buluyorum tabiki daha deneme şansım olmadi ama kağıtta öyle görünüyor. [Bu mesaj Bloodscalp tarafından 10 Şubat 2005 19:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 pyro kullanıyorsan en hızlı sürede adam öldüremezsin. bu böyle biline. ayrıca sheep olayı da bilinen birşey yani. eğer sheep yaptıysan, o süre içerisinde en çok damage veren büyünü kullanmalısın. yani, pyroblast. ya çeşitli kombolar yapılır tabi, bende sadece 4-5 tane var adamakıllı. retail'de denerim bol bol.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Archon, Human Mage. Leader of Anatolian Sunrise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Zaten Pyro için PoM var direk insta oluyor yani kafadan 1k damage insta olarak Artı dediğim gibi pyro dot+ignite da hatırı sayılır dmg veriyor [Bu mesaj Bloodscalp tarafından 10 Şubat 2005 19:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: _ILuVaTaR_, 10 Şubat 2005 19:15 tarihinde demiş ki: bence en firela başla level 40tan sonra itersen frosta gecersin yada degistirmezsin.zaten cogu kişi öyle yapıyor. tam tersini yapmak aklımdan geçmişti. frost pve die önce frostla kasmak soora direk firea geçmek pvp için.. normalde frost mage olcaktım ama pvpde ii olmak istiorum ondan fire mage daa çekici geldi. Aslında frost grup, guild ve raid için iiyse frost mage de olabilirim ama fire daa çekici geldi şu an belki de şu video yüzünden :)[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ponzio Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 fire mage movie isimli topikteki moviede scorch la kesiyo milleti sizce scorch a kaç talents vermiştir. Sizce blast wave almak için flamestrike 3 talents vermeye degermi yoksa almamalıyım ayrıca niye hiç kimse fireblasta talent ayırmıyor kritical damageyi yükselmek içinmi yoksa fireblastın dolma süresinin azaltılması cık iyi olmazmı yani 600 temiz koyuyo. Arcane Talents (21 points) Improved Arcane Missiles - 5/5 points Gives you a 100% chance to avoid interruption caused by damage while channeling Arcane Missiles. Arcane Concentration - 5/5 points Gives you a 10% chance of entering a Clearcasting state after any damage spell hits a target. The Clearcasting state reduces the mana cost of your next damage spell by 100%. Evocation - 1/1 point While channeling this spell, your mana regeneration is active and increased by 1500%. Lasts 8 seconds. Improved Arcane Explosion - 5/5 points Reduces the casting time of your Arcane Explosion by 1.5 seconds. Improved Mana Shield - 2/2 points Increases the damage absorbed by your Mana Shield by 75%. Improved Counterspell - 2/2 points Gives your Counterspell a 100% chance to silence the target for 4 seconds. Presence of Mind - 1/1 point When activated, your next Mage spell with a casting time less than 10 seconds becomes an instant cast spell. Frost Talents (0 points) None Fire Talents (30 points) Improved Fireball - 5/5 points Reduces the casting time of your Fireball by 0.5 seconds. Impact - 5/5 points Gives your fire spells a 10% chance to stun the taget for 2 seconds. Ignite - 5/5 points Your critical strikes from fire damage spells cause the target to burn for an additional 40% of your spell's damage over 4 seconds. Improved Fire Blast - 5/5 points Reduces the cooldown of your Fire Blast spell by 1.5 seconds. Pyroblast - 1/1 point Hurls an immense fiery boulder that causes 148 to 195 fire damage and an additional 56 damage over 12 seconds. Improved Flamestrike - 3/3 points Increases the critical strike chance of your Flamestrike spell by 15%. Incinerate - 2/2 points Increases the critical strike chance of your Fire Blast and Scorch spells by 4%. Critical Mass - 3/3 points Increases the critical strike chance of your fire spells by 6%. Blast Wave - 1/1 point A wave of flame radiates outward from the caster, damaging all enemies caught within the blast for 160 to 192 fire damage, and dazing them for 6 seconds. sizce bu nasıl hataları neler. Fire blasta vermesemiydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Benimki de bööle aslında pom ve mana shield haricinde aynı gibi.. Mana shield ve pom işe yarıo mu? Bence kesinlikle fire powerı kesinlikle almalısın. Flame throwing ve burning soulda işe yarıo.. Arcane Talents (18 points) Improved Arcane Missiles - 5/5 points Gives you a 100% chance to avoid interruption caused by damage while channeling Arcane Missiles. Arcane Concentration - 5/5 points Gives you a 10% chance of entering a Clearcasting state after any damage spell hits a target. The Clearcasting state reduces the mana cost of your next damage spell by 100%. Evocation - 1/1 point While channeling this spell, your mana regeneration is active and increased by 1500%. Lasts 8 seconds. Improved Arcane Explosion - 5/5 points Reduces the casting time of your Arcane Explosion by 1.5 seconds. Improved Counterspell - 2/2 points Gives your Counterspell a 100% chance to silence the target for 4 seconds. Frost Talents (0 points) None Fire Talents (33 points) Improved Fireball - 5/5 points Reduces the casting time of your Fireball by 0.5 seconds. Impact - 5/5 points Gives your fire spells a 10% chance to stun the taget for 2 seconds. Ignite - 5/5 points Your critical strikes from fire damage spells cause the target to burn for an additional 40% of your spell's damage over 4 seconds. Flame Throwing - 2/2 points Increases the range of your fire spells by 6 yards. Pyroblast - 1/1 point Hurls an immense fiery boulder that causes 148 to 195 fire damage and an additional 56 damage over 12 seconds. Burning Soul - 3/3 points Gives your fire spells a 65% chance to not lose casting time when you take damage. Improved Flamestrike - 3/3 points Increases the critical strike chance of your Flamestrike spell by 15%. Critical Mass - 3/3 points Increases the critical strike chance of your fire spells by 6%. Blast Wave - 1/1 point A wave of flame radiates outward from the caster, damaging all enemies caught within the blast for 160 to 192 fire damage, and dazing them for 6 seconds. Fire Power - 5/5 points Increases the damage done by your fire spells by 10%.[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. [Bu mesaj Dungeon_Master tarafından 10 Şubat 2005 19:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Blast wave benim için olmazsa olmaz bir büyü. Etki ettiği alan gayet geniş. lvl 30 karakterle lvl 30+ ların arasına girip blast wave atınca yaşayan tek canlı kalmıyordu. Blast wave in DMG i fire blasta çok yakın. Fire blast ın talentine kesin vereceğim yine benim için olmazsa olmaz bişey. Arcane Missles+Fire Blast+Arcane Missles+Fire Blast+Arcane Missles+Fire Blast+.... diye devam edebiliyorsunuz Fire balst talentine verince.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 İstediğim zaman belirli bir ücret karşılığı talentlerimi tekrar dizebiliyordum sanırım? Yoksa bu sadece beta içinmi geçerliydi benmi yanlış hatırlıyorum?[signature][hline]WoW-EU Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juzzam Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ah yaa bu konuya geç kalmışım ben. Bahsettiğiniz 31 Arc. 20 Fire buildı esasında closed beta oynayıp lvl 60 mage yapmıs oyuncuların, herkesin lvl 60dan soora resist itemlarla donandığını görüp fire yada ice speclerinin işe yaramamaya başladığını anlayıp, dpsyi resist karşısında ne ile koruyabilirz derdinden ortaya çıkardıkları bir template. Betalarda en çok mage oynadım ama hiç 60(!) charım olmadığı için bilemiyorum. Bence mantıklı bir build, oyunda en fazla mage dpssini verio.[signature][hline]Sidious: Vader Vader: Yes Master? Sidious: I love you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar