darkmurderer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Oyunu yükledim ve oynamaya başladım. Fakat bana oyun nedense yavaş geldi;ayrıntıları max çözünürlüğü ise 1024x768. Acaba bu yüzden mi yavaş yoksa garajdan ilk aldığım arabanın dandik olmasından mı?Bir de hangi çözünürlükte bil.i çok kasmadan en güzel şekilde oynarım? not:Ekran kartı geforce fx5900 XT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ayarları kıs diyecem ama ekran kartın iyi aslında antilasing falan acıksa kapa bence... birde cozunurlugu dusur belki hızlanır tabi senin yavas kavramin nedir bilemiycem:)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 anti aliasing açıksa mutlaka kıs. çözünürlük iyi de, yavaşlık devam ederse shadowdu blurdu onlardan kırpacaksın artık ufak ufak:) ben vasat bir kalitede fx5200 ile gayet rahat oynamıştım. gayette güzel görünüyordu. bu arada ram vsden de kaynaklanıyor olabilir, arkada çalışan programın varsa onları da kapatmanı öneririm. ha bide klasik, ekran kartının en son sürücülerini yükle:)[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 fx5600 benimki full de calismisti gayet iyi yani anlamadim bu yavasligi ben:)([signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar