Cagan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Holy tree su an rezalet, o yuzden heal sirasinda hayatta kalmak icin improved fade almak gerekiyor (butun holy priestler boss fightlarin ortasinda agrodan iniyolar asagi daha manalari yarilanmadan), yoksa o 10 saniyede kesinlikle warrior agroyu cekemiyor senden (high level icin konusuyorum, 2 tane prayer of healing atip butun grubu 10k iyilestirin bakalim sonra kime gidiyo agro...)Fade e basmazsaniz o an oldunuz zaten...10k healing in agrosunu 10 saniyede almak zor oluyo o yuzden improved fade cok hayat kurtariyor. Geri kalan kismi discipline e verdim ben. Acikcasi holy skill im cok az... PvP icin priest primary target daha sonra mage...mesela bizim grup bir horde grubu ile karsilasinca herkesin ilk lafi "GET PRIEST" ve iki grubun priest i de ilk 10 saniyede iner asagi :) (kendimden biliyorum, mass pvp de 10 saniyeden fazla hayatta kalmadim, hayatta oldugum her saniye prayer of healing spam ediyodum :) Sonuclar: lvl 60 a kadar sololamak icin shadow lvl 60 instance icin ya full Holy/disc. ya da imp. fade a kadar shadow (hala guzel sololarsiniz, mind flay etc.) gerisi discipline cagan lvl 60 priest warsong Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Gangren, 10 Şubat 2005 15:45 tarihinde demiş ki: Ya illa insanın aklını çeleceksiniz yani :P Banane kardeşim, ben Shadow olcam. Şaka bir kenara, oyunda çok fazla priest olmayacağından, bize elbet işiniz düşecek :) oyunda çok fazla priest olmayacağından değil :) oyunda çok fazla holy priest olmayacağından doalyı işleri düşecek :p[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Parti içinde shadow formda dolaşmak tabi saçma olur , verdiğiniz dmg dmg a benzemez, shadow un topladığı aggro bambaşka zaten. Ama şahsen ben ; Shadow Mastery Spirit Tap Rank 5 Shadow Affinity Rank 5 Improved Shadow Word: Pain Rank 2 Improved Psychic Scream Rank 2 Improved Mind Blast Rank 2 Mind Flay Rank 1 Shadow Reach Rank 3 Silence Rank 1 Shadow Weaving Rank 5 Vampiric Embrace Rank 1 Darkness Rank 3 Shadowform Rank 1 Shadow Total: 31 Discipline Mastery Unbreakable Will Rank 5 Improved Power Word: Shield Rank 3 Improved Power Word: Fortitude Rank 2 Discipline Total: 10 Holy Mastery Improved Renew Rank 5 Spiritual Healing Rank 5 Holy Total: 10 Total Total Points Spent: 51 Level Required: 60 gibi bi talent build düşünüyorum. gerçekçi bi build değil ama alınabilecek en mantıklı 51 talent(bütün halinde) bu olarak geliyor. Sadece 25 lvl e kadar oynadım bariz noob um 2-3 instance deneyim edindim ama bi ton yazı okudum. Kalabalık savaşlarda/raidlerde ve büyük instance larda holy build daha iyi olarak görülüyor.Evet bu akla yatkın ama 3126936 kişiyi heallamak için bi char yapmayacağım asla.Dikkat ederseniz hemen hemen en verimli healing olan +15% renew ve genel bi +%10 bonus almş durumdayım zaten. biryandanda partide 2nd healer olmasından yanayım hep.gerek res gerekse OOM durumları herkesin başına gelebilir. Stat olaraksa Int=stamina>spirit olarak düşünüyorum.Spirit konusunda tam emin değilim. Yetenek meselesi ve tercih meselesi.SP sen eziksin girme partiye diyen olursada eywallah yani :) parti çok :P[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar