Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

shadow priest lerin instance sorunu

xrex

Öne çıkan mesajlar

said:
Engin2, 10 Şubat 2005 13:28 tarihinde demiş ki:
partylerde shadow priestin kolay kolay mana sorunu olacağına inanmıyorum çünkü priestler hep arka planda durarak yavaş yavaş shadow çakıp heal yapıyolar, birden bütün büyülerini harcayıp manasız kalmadığın sürece ,zaten priestin hemen hemen canının iki katı manası oluyo yani...

ben sana olayin nasi gelistigini söyliyim.bu arkadaslar mage edasiyla basliorlar mind blastlar mind flayler sürekli pain.cart curt.e bizde sürekli damage aliyoruz.bir bakior 4 kisi %20 nin altinda baslior heal yapmaya(aklina gelirse damage vermekten)sonra hadi kurtardi iki kisiyi diyelim 3 ye heal namina bir sey kalmiyor.ha bu arada power world:shield,fortitude,renew i unutacan zaten.renew hele hic cakmazlar :)sora yatiorsun asagi hehe[signature][hline]--------------------------------------

For the Horde

--------------------------------------
Sosyal ağlarda paylaş

nurfed'ın videolarına bakmama gerek yok yeterince oynadım oyunu, pvp de yaptım oldukça fazla..
karşı gruptaki priest kesilmeden pvp yapılmaz, ilk hedef olucaksın. bir raid grubunda sadece kendi grubundakileri heal edersin diğerleriyle uğraşamıyacaksın barlarını göremiyorsun. pvp yaparken shadow priest kesmek çok daha zor, karşıdaki adam gibi zarar veremeden öldürüyor karşıdakini, dolayısıyla daha çok hayatta kalıyor.. bu da daha yararlı olmasını sağlıyor raidde.[signature][hline]<Anatolian Sunrise>
MSN: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Daggerfall, 10 Şubat 2005 13:32 tarihinde demiş ki:
Eu retail de bende Priest açacağım ancak Holy olmayacak bana yada şöyle diyeyim benim oyun tarzıma hitap etmiyor pure healer , kendi ayaklarım üzerinde durabilmek istiyorum. instance lerdede zorlanacağımı sanmıyorum ama tabi zaman gösterecek bunu.

holy talentlere bir bak istersen improwed simte ve holy fire a dikkat cekerim.holy fire rank 8 de 500 damage+128 dot koyuyor bilginize arkadaslar:P[signature][hline]--------------------------------------

For the Horde

Sosyal ağlarda paylaş

Benim oynayacağım rol, hasar verme üzerine olacaktır kesin. Elimden geldiğince hasar vermeye çalışacağım, VE'nin işe yarayabildiği kadar da uğraşmadan heallemeye.
Ortalıkta yeterince Mana potion bulunuyor, sorunun içinden çıkmaya yeticektir, olmadı birkaç skill durumu kurtarabilir.
Sonuçta nasıl oynadığına, karakterin üzerindeki hakimiyete bakar.
Kalkıpta ben über healerim, partye beni de alın diyecek halim yok herhalde.[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Shadow Priest
Sosyal ağlarda paylaş

said:
xrex, 10 Şubat 2005 13:36 tarihinde demiş ki:
said:
Daggerfall, 10 Şubat 2005 13:32 tarihinde demiş ki:
Eu retail de bende Priest açacağım ancak Holy olmayacak bana yada şöyle diyeyim benim oyun tarzıma hitap etmiyor pure healer , kendi ayaklarım üzerinde durabilmek istiyorum. instance lerdede zorlanacağımı sanmıyorum ama tabi zaman gösterecek bunu.

holy talentlere bir bak istersen improwed simte ve holy fire a dikkat cekerim.holy fire rank 8 de 500 damage+128 dot koyuyor bilginize arkadaslar:P

holy priest ile shadow priest arasındaki farkı gayet iyi biliyorum ve şu andada shadow priest im var ve oynuyorum yeterli bilgiyede sahibim.[signature][hline] Where are you tonight?
Wild flower in starlit heaven
Still enchanted in flight
Obsessions lament to freedom.......

Sosyal ağlarda paylaş

said:
_ILuVaTaR_, 10 Şubat 2005 13:34 tarihinde demiş ki:
ya grupta mage ve holy priest varken neden shadow priesti alsınlarki?damage dealer degil,tam oalrak healer degil.ayrıca shadow forma girince healda yapamıyor.priest dedigin benim gibi holy olur =P

yürü be illu :D[signature][hline]--------------------------------------

For the Horde

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gangren, 10 Şubat 2005 13:38 tarihinde demiş ki:
Benim oynayacağım rol, hasar verme üzerine olacaktır kesin. Elimden geldiğince hasar vermeye çalışacağım, VE'nin işe yarayabildiği kadar da uğraşmadan heallemeye.
Ortalıkta yeterince Mana potion bulunuyor, sorunun içinden çıkmaya yeticektir, olmadı birkaç skill durumu kurtarabilir.
Sonuçta nasıl oynadığına, karakterin üzerindeki hakimiyete bakar.
Kalkıpta ben über healerim, partye beni de alın diyecek halim yok herhalde.

bende diyorum ki hasar veren priest i kim ne yapsin mage varken:).[signature][hline]--------------------------------------

For the Horde

Sosyal ağlarda paylaş

Holy priest talentları düzgün dagatırsa
1-Fazla heal yapar.
2-Heal yaptıgında threat seviyesi azdır(mobları üstüne toplamaz) böylece yaşama sansı daha coktur.
3-Heal büyüleri daha az mana harcar
4-Heal büyülerini daha hızlı cast eder
5-Heal büyülerinin interrupt edilmesi daha zordur.

Shadow la Holy i karsılastırmak anlamsız bence 2 sinin dalı farklı Shadow Holy kadar asla partyde işe yaramaz ama Holyde shadow kdr dmg veremez yerine göre ihtiyacı deişecektir yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben şuana kadar priestlardan dmg vermesı istendıgını gormedım gören varmı aranızdA? Şahsen shadow priest dmg veremıyor hehe ona kadar çook dmg dealer var çok bir gruba priest girdiği zaman bu shadow olur holy olur healer olması istenir yanlışmı? zaten shadow güvenilmediği için 2.healer alınır shaman druid gibi[signature][hline]Retailde görüşürüz...
Sosyal ağlarda paylaş

Korede level 42 shadow priestim vardı talentlar dolmuş halde darkness i shadow valniribiltysi(yanlış galiba) ve shadow formu sanırım +%40 cıvarı smg arttrıyordu ama shadow formda holy class kollanamıyrsunuz bu yuzden sadece holy shieldiniz kalıyor bu yuzden sadece soloda iyi oluyor kalkanınız kırılmadan genelde alıyorsunuz tabi karsınızda elite yoksa , eliteları pek solo olarak almanız mumkun değil baya zorluyorlar priesti. Şimdi asıl konumuza gelirsek hem dmg verip hem heal basmak bir hikaye yanı level 42de 3400 civarı belki daha fazla manam vardı hem pain hem mind blast atmak zaten yeterince mana yiyor birde heal atarsanız dmg vurucak buyunuz kalmıyor sadece cok sıkıstıgınız anlarda kullanabilirsiniz o yuzden 40 dan sonra holye gecilmesi lazım bence yanı instancede dmg vurmaya korkuyorsunuz cunku mind blast ve mind flay asırı derece aggro cekıyor o yuzden sadece heal ve wand yada elinizdeki silahla dmg verebiliyorsunuz yoksa grup birde sizi kurtarmak için uğraşıyor . Diyebileceğim şu durki gidebildiğiniz kadar shadow priest gidin belli bir süre sonra ne kadar gereksiz olduğunuzu anlıyıcaksınız (tabi pvpde shadow seçmeniz lazım pvp derken 1v1 yanı)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...