Spider Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Arkadaşlar Serverimizde Bütün Axe Hatchet Filan Yani Lumberjack ile Alakası Olan Tüm Silahlar Tek Vuruş Çekiyor PLayere Bunu Nasıl Düzeltbiliriz. Deneme Yaptık 3000 Can filan alıyor tek vuruşta. Damageleri ayarlı Falan Filan. Yardımcı Olursanız Sevinirim. Şimdiden Teşekkürler. (Lumberjack Bonusunu Nasıl Kapatabilrim)
saksuka Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bak scripts/events/fix.scp e gir orda itemequip diye arat orda events gelicek onune tum axe silahlarinda eklenen events o bolumu full sil sadece events i yani. [spo1=Scripts ;)]if ( == t_weapon_axe) events +e_axer endif [/spo] bu bolumu.kolay gelsin.[signature][hline]Kurtlukda Kural Duseni Yemekdir! ------------------------------- At Raya, 09 Aralık 2004 17:24 tarihinde demiş ki: Client'im Goctu Dustum ;)
Spider Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Ne Yazıkki Olmadı. Sildim o İtem Equip Bölümünü Hatta UnEquipi De Sildim ama Olmuyor Başka Bir Yolu Varmı Acaba. Halaa Tek Vuruş Çekiyor Dragonlara Playerler.
Spider Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Neyse Arkadaşlar Çözdüm Sorunu..
anyone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 neymiş sorun merak ettim... fixledinmi yoksa eventismi kaldırdın?
Kronos Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 eventi silmi$tir weap_axes.scp den[signature][hline]Andoria Owner www.andoria.gen.tr
LeBaaL Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 events scp nin içinde spear.scp mi ne olcak onu açıcaksın içinde axer diye bir event var o eventte gibi olan ifadeleri şeklinde yapıkcasın sorununu tahmin edebiliyorum nbl scp leri ile revisiona geçiş ve direkt instant kill. kolay gelsin edit:imla [hline] said: Ba'aL [hline] [Bu mesaj LeBaaL tarafından 10 Şubat 2005 19:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Spider Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Arkadaşlar Lumberjackingi Biraz Yüksek Olan Tek Çekiyordu. Bende Düşündüm Lumberjackingi 0,1 Olan Eline Axe Alamasın Diye Ayarladım Oldu :)
Patonojen Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 pek anlamadım ama silah instakill cekiyorsa on=@equip src.events +lumberfix [events lumberfix] on=@gethit src.damage 30 return 1 gibi bişi edebilirsin. yada o silahı sil :)[signature][hline]Hala umut var. Power Gaming ultima Online sunucusu www.sindarin.gen.tr
LeBaaL Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 [events e_axer] On=@Hit if (&statf_stone) || () || () return 0 elseif ( == t_weapon_axe) src.damage * (0<src.lumberjacking> / 40)) / 100)> if (0 >= 98.0) src.damage * 10) / 100)> endif endif bi src yazamadiniz ya ne diyim "." [hline] said: Ba'aL [hline]
Öne çıkan mesajlar