Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Önerilerinizi Bekliyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar ben sizden bana sphere, yeni açılmış playerları 60 ı geçmeyen ph olan ve sizce kolay kapanmıcak bir server önermenizi istiyorum şimdiden teşekkür ederm
Mesaj tarihi:
arkadaslar nie her zaman reklama gidiyorsunuz anlamam ben ? bakin sitede UO Shard Adresleri diye bolum var.orda zaten sunucunuzun ismi yer aliyor.[signature][hline]Kurtlukda Kural Duseni Yemekdir!
-------------------------------
At Raya, 09 Aralık 2004 17:24 tarihinde demiş ki:
Client'im Goctu Dustum ;)

Mesaj tarihi:
saksuka Nosredamus Öledir. Çünkü Biraralar Benlede İletişimi Vardı Staff Konusunda. Şimdi Başka Serverınların Reklamını Yapmasını Doğal Karşılıyorum. Forumlarda Freeshard Sitelerinin Adreslerinin Listesini Süs İçin Koyduklarınıda Sanmaları Doğal. Bu Nedenle Doğal Olabiliyor Böyle Yazılar.[signature][hline]Uo Changing Everyday | Anatolia Coming Soon >>

Alem Ajans >>
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar allah aşkına şu çok mu garip bişey anlayamadm ben sizden sadece oynadıınız ve memnun kaldıınız bir shard varsa önermenizi istedim yukarda 20 yi aşkın server var hepsinden teker teker acc alıp oynayıp bakmak sizde takdir edersnz ki 15 dk sürmez........
Mesaj tarihi:
forumlarina bakman yeterlidir.ama bazilari forumlar la tatmin etmez ise gir oyna bak dene dose yap iste

edit:yazim hatasi

[signature][hline]Kurtlukda Kural Duseni Yemekdir!
-------------------------------
At Raya, 09 Aralık 2004 17:24 tarihinde demiş ki:
Client'im Goctu Dustum ;)

[Bu mesaj saksuka tarafından 10 Şubat 2005 20:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
arkadaşım amacın kötü değil ama burda adamlar yazıcak reklama giricek.[signature][hline]Loesendor
üzerime gelmeyin beni deli etmeyin ne verilecek hesabım var ne sorulacak günahım Aaaaaahhh
sağımı solumu göremez oldum dostu düşmanı seçemez oldum artık ben beni bilemez oldum çizdim oynamıyorum...
Mesaj tarihi:
said:
Anorien, 10 Şubat 2005 20:03 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar allah aşkına şu çok mu garip bişey anlayamadm ben sizden sadece oynadıınız ve memnun kaldıınız bir shard varsa önermenizi istedim yukarda 20 yi aşkın server var hepsinden teker teker acc alıp oynayıp bakmak sizde takdir edersnz ki 15 dk sürmez........

Kötü birşey yazmamışsın ama bu foruma uymamış neden dersen de buraya genelde shardların yetkilileri takılır. Bu nedenle de herkesin kendi serverını övmesi normal birşeydir. Açıkçası msnin varsa ordaki arkadaşlarından öğrenmen daha doğru olacaktır.

Öncelikle sürekli göz önünde duran ve uzun süre açık olan sunucuları tercih etmeni tavsiye ederim.

Bkz. Nebula, Exile, Amentes, Quaxis, Arcadia....[signature][hline]
Mesaj tarihi:
editlerle aynı serverda mı oynamak istiyorsun ? ozaman amentes tam sana göre .P[signature][hline]Loesendor
üzerime gelmeyin beni deli etmeyin ne verilecek hesabım var ne sorulacak günahım Aaaaaahhh
sağımı solumu göremez oldum dostu düşmanı seçemez oldum artık ben beni bilemez oldum çizdim oynamıyorum...
Mesaj tarihi:
adam gibi kasıcan diosan elana git ulan ya reklam oldu ama kusura bakmayın artık dellenmeye basladım..[signature][hline]:rock:Chosen[DRagon Slayerz]:rock: www.dragonslayerz.net
Mesaj tarihi:
falla eskiden amentes te edit çoktu, ama şimdi res atmışlar herhalde servere ben sadece forumlarını takip ediyorum ama hiçbir sorun yok gibi bu aralar kimse de edit edit diye bağırmıyo eskisi gibi.

arcadia da iyi gibi ama bir süredir ses seda çıkmıyoo.[signature][hline]

[Bu mesaj Onur_ tarafından 10 Şubat 2005 20:38 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...