ony1 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 arkadaslar ben serverı kurdum fakat baska yerden player giremiyor.. benim pcnin ipsini yazıyoruz.. fakat biz aynı cafden deil baska cafelerden girmeye çalışıyoruz.. ltfn bilgili bir kişi yazabilir mi
pozitiff Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 port , firewalla , adsl , serveri dışarıya açmak , hede hodo gibi anahtar kelimeleri kullanarak arama yaparsan gerekli bilgiyi bulabilirsin[signature][hline]Roxside UO Shard Owner ------ Nixdorf ------ Pozitiff
saksuka Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bide eklemeyi unutmus ana makinadan yani interneti saglayan bilgisayardan acilmasi gerekiyor.[signature][hline]Kurtlukda Kural Duseni Yemekdir! ------------------------------- At Raya, 09 Aralık 2004 17:24 tarihinde demiş ki: Client'im Goctu Dustum ;)
Loe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 yeter sayfanın başından beri okuyorum bu konuda 3. topic ya bi arama yapın db için .P[signature][hline]Loesendor üzerime gelmeyin beni deli etmeyin ne verilecek hesabım var ne sorulacak günahım Aaaaaahhh sağımı solumu göremez oldum dostu düşmanı seçemez oldum artık ben beni bilemez oldum çizdim oynamıyorum...
Chosen Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 -loe- ye !!!!!!!!! katılır !!!!!!!!!![signature][hline]:rock:Chosen[DRagon Slayerz]:rock: www.dragonslayerz.net
Öne çıkan mesajlar