Malibu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 nagash abi güzel söyledin de adamın hiç bi el kol hareketi yok ki öle duruyo sanki bişey için beklermiş gibi. Bi bakıyosun kurt olmuş eheh. Olay işte arkadaşın dediği gibi bende bitiyo Frost Nova hazırsa cast ediyorum bitiyo yoksa elemanda bitiyo wolf olup basıyo deparı :) Birde sanırım %30 dan fazla hız sağlıyor bakmadım hiç dediğim gibi ama Hunterlar çita forma geçtiğinde blink ile yetişilebiliyor wolf daha hızlımı çita olayından?[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: -Nagash-, 10 Şubat 2005 20:09 tarihinde demiş ki: hey allahım herşey bitti wolf form kaldı ya o salak bi spell arkadaşlar onun yerıne eartbınd dikip kaçmak daha mantıklı veya frost vurup kaçmak zaten wolf a geçmesine gerek yokki shamanın bi shaman kaçmak istese zaten yakalıamazsınkı sen onu Deneyelim istersen abi wolf olmadan bi şaman kaçmaya çalışsın benden 1 saat boyunca. Aramızdaki mesafe en fazla 10 yarda kadar çıkar..[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nagash- Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: CraftedbyMalibu, 10 Şubat 2005 20:10 tarihinde demiş ki: nagash abi güzel söyledin de adamın hiç bi el kol hareketi yok ki öle duruyo sanki bişey için beklermiş gibi. Bi bakıyosun kurt olmuş eheh. Olay işte arkadaşın dediği gibi bende bitiyo Frost Nova hazırsa cast ediyorum bitiyo yoksa elemanda bitiyo wolf olup basıyo deparı :) Birde sanırım %30 dan fazla hız sağlıyor bakmadım hiç dediğim gibi ama Hunterlar çita forma geçtiğinde blink ile yetişilebiliyor wolf daha hızlımı çita olayından? bak arkadaşım wolfun hızı %40 talentlar ile cast tıme nı 2 sanıye azaltabılıosun ama bak wolf form ılerkı levellarda kullanılmıor bıle yanı adam wolf forma gırmektense diker earthbınd totem ı senın hızını %50 yavaşlatır earthbınd etkısı geçtikten sonra frost atar veya ılk frost atar sonra koştuktan sonra earthbınd dıker yıne yakalıamazsın shamanı benım demek istediğim bu wolf form öle abartılıcak bi ability falan diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nagash- Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: CraftedbyMalibu, 10 Şubat 2005 20:13 tarihinde demiş ki: said: -Nagash-, 10 Şubat 2005 20:09 tarihinde demiş ki: hey allahım herşey bitti wolf form kaldı ya o salak bi spell arkadaşlar onun yerıne eartbınd dikip kaçmak daha mantıklı veya frost vurup kaçmak zaten wolf a geçmesine gerek yokki shamanın bi shaman kaçmak istese zaten yakalıamazsınkı sen onu Deneyelim istersen abi wolf olmadan bi şaman kaçmaya çalışsın benden 1 saat boyunca. Aramızdaki mesafe en fazla 10 yarda kadar çıkar.. arkadaşım earhshock dıe bı shock spellı var shamanın bunu atıcan bir source 2 sanıye boyunca buyu atamıor ardından hemen earthbınd totem dıker hızını %50 yavaşlatır ve kaçmaya başlarım,benı yakalaman cok zor anlatabıldım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nagash- Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: BonePART, 10 Şubat 2005 20:22 tarihinde demiş ki: walla 1 saniye cast gw warken 5 hpli earthbind yalan ehueue hemen baslıcak nerf shamans olayından once ben koyyim linki yannıs bilgiler sacılmasın http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-shaman&t=9727&p=1&tmp=1#post9727 2 talent poınt ı wolf forma verdıysen bişe diemiycem senin seçimin benım anlatmak ıstedıgım şey wolf forma gelene kadar shaman kaçmak ıstese herturlu kaçar fıkrını anlatmaya çalışıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Güzelmiş baya =) Fantasy ye çok güldüm =)[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart (MSN) Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar