bilgehan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 arkadaslar ben .sifre diye bi script ekledim .sifre ile yanlıslıkla sifremi içinde ı olan bi sifre yaptım simdi giremiorum oyuna sphere accounts dan sphereaccu bakıyorum orda buluyorum ı yı i yapıorum save atıyorum ama faydası olmuyor biri yardımcı olur mu
Patonojen Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 consola gir account seninaccountunadı password yenisifre mesela account tcpip password wawbe[signature][hline]Hala umut var. Power Gaming ultima Online sunucusu www.sindarin.gen.tr
Yeager Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 sphereaccu da işlem yaparken konsolun kapalı kalması gerekmektedir.
Nostredamus Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 axisdende faydalanabilirsin ben öle hatirliyorum..[signature][hline]Sigara icenlere saygi duy onlar bu dunyada misafirler... | Ovedron | Game Master | ****| Nostredamus |****
Brendig Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Affet de Sifre Scpsini nereden indirdin merak ettim benim public ettigim scp mi nmerak ediom cunku scripts sharinde ac1lm1o benim ki sen nas1l indirdin diye[signature][hline]Belgariad Owner
Loe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 .sifre 'yi www.sphereturk.com vardı bilmiyorum duruyormu ordan indirebilirsin.[signature][hline]Loesendor üzerime gelmeyin beni deli etmeyin ne verilecek hesabım var ne sorulacak günahım Aaaaaahhh sağımı solumu göremez oldum dostu düşmanı seçemez oldum artık ben beni bilemez oldum çizdim oynamıyorum...
Öne çıkan mesajlar