ShieLd Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 arkadaşlar serverimda mining ve fishingte hata veriyor miningte ore yok diyor fishingte de balık bulunamadı diyor ama hiç ore ve balık yok bunu nasil düzeltebilirim?[signature][hline]Hayat Süprizlerle Dolu Ne Zaman Kafanıza Bir Deathly Yiyeceğinizi Bilemezsiniz
ShieLd Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 yaptım bu seferde çantaya dusmuyor..[signature][hline]Hayat Süprizlerle Dolu Ne Zaman Kafanıza Bir Deathly Yiyeceğinizi Bilemezsiniz
Chosen Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 aga yaaa bende beceremıyorum nasıl olcek :) default ayarlarından filan demişti bi ara birileri ? arattırem bakalım...[signature][hline]:rock:Chosen[DRagon Slayerz]:rock: www.dragonslayerz.net
saksuka Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 regiondan ve nbl scriptlerini kullaniyorsan fix events'i uzerinde olmadan cantana dusmez.[signature][hline]Kurtlukda Kural Duseni Yemekdir! ------------------------------- At Raya, 09 Aralık 2004 17:24 tarihinde demiş ki: Client'im Goctu Dustum ;)
Loe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 On=@ItemDropOn_Ground if !(( + ) > ) if (( == id(skill_fishing)) || ( == skill_fishing)) if ( == t_fish) // tutulan baliklari act.bounce // at cantaya endif elseif (( == id(skill_magery)) || ( == skill_magery)) if ( == t_food) // yapilan yemekleri act.bounce // at cantaya endif endif endif[signature][hline]Loesendor üzerime gelmeyin beni deli etmeyin ne verilecek hesabım var ne sorulacak günahım Aaaaaahhh sağımı solumu göremez oldum dostu düşmanı seçemez oldum artık ben beni bilemez oldum çizdim oynamıyorum...
Öne çıkan mesajlar