Tony_Stark Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Son 5 sayfaya baktım göremedim, hangi dili öğreneceğim falan demeyeceğim öyle bir topicim var daha önceden :P böyle anlaşılır tutorialları olan, mümkünse belli bir noktaya kadar free olan tavsiye edebileceğiniz site var mı? yani googlelayınca tonla çıkıyor ama elbet kullandığınız/önerdiğiniz bir site vardır diye düşündüm, bir bilene sorayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Codacademy iyi. Sololearn de bayagi basarili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tony_Stark Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 o zaman codeacademyden devam edelim, teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shearer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 biraz ilerleyince şunu deneyebilirsin. https://screeps.com/ oyun şeklinde şu var birde https://www.playcodemonkey.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 programlama diye ayri bolum var cunku ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tony_Stark Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 kafayı yiyeceğim ya, codecademyde bir yerde takılıyor arayüz bildiğin dönüp duruyor tüm browserlardan denedim düzelmiyor, en son kendi kendine düzelmişti küfür falan ediyorum siteye artık sesli olarak, functionsın ortasına geldim negzl. programlama bölümünü görmedim sori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Udacity CS101 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tony_Stark Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 lovecraft0Z said: Udacity CS101 teşekkür ederim, eşzamanlı olarak bununla da devam edeyim :)) en merak ettiğim kısım gui hazırlama ama ona daha var sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 web baslangic ici freecodecamp iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar