jacabo Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 abso onlıne olda ıcq da verıyım sana yayını dabahdan berı bısey yemedım acıktım ::) *!gobegını sıvazlar*[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 valla winamp2 calıssa saniye beklemeden alıcam yayını ama nedense winamp3 ile aynı ayarlar olmasına ragmen winamp2 yayına giremioyr yani dinlemiyor alırsam yayını buyuk ihtimal yayın yapamıcak ama istersen deneyelim genede[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 icq da bı onlıne olda denıyelım...[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 icq2goda sapıttı allahım ne gunahım vardı bugun yaaaaa[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 ok oluyor login[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 $u an Absolut mu Online?[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Bende herhalde sorun olucak gibi winamp2den dinleyemiyorum ama belki baglanır yayın yapabilir. şu an yayın bende degil yani kısaca :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli [Bu mesaj Absolut tarafından 12 June 2003 13:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Athe ile konustuk ama zaten olmadı siz devam edin ben uzgun uzgun winampa kufur edicem. neyse duzelirse ve bir şans daha tanınırsa o zaman calarım artık :([hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seraxis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 abi belli bi tarzda çalın, kafa kalmıyo bi in flames bi loreena mckennitt[hline]divine sarcasm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 sdas ben cıktım zaten ole bı calıyım dedım basım agrıyodu lorena ıyı gelıyor :)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 eee yayinimi geri alabilir miyim lutfen? bi actim haluk levent falan calio, mazallah benim saatim oldgunu bilen biri dinliodur, ben caldim zanneder rezil olurum, aman diim =ppppp[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 BonePART döktür döktür çalkala =P[hline]KinGpiN the striked sazan Brother of Archie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 bone bak kicklicem =p istek parcalari birikti arkadaslarimin, yemeyin yayin saatimi uhuhuhuhu[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Bırak abi adam döktürüyor ya az buluruz böle döktüren =P hem sen yarıl çalarsın nasıl olsa sabahlar senin =P[hline]KinGpiN the striked sazan Brother of Archie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Film soundtrackları çalıyor genellikle..[hline]KinGpiN the striked sazan Brother of Archie [Bu mesaj theKingpin tarafından 12 June 2003 14:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 ehuehu np, obdum caam =][hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 nightmare before christmas soundtrack kodum, bi sigara icip gelicem, eglenin ben gelene kadar bunu dinneyip =p[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 ahahah güzel parçaymış yaw.. Hangi film bu ?[hline]KinGpiN the striked sazan Brother of Archie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seraxis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 fiddler on the roof çalsana varsa, if i were a rich man mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 seraxis aklimi okudun yahu =] dun gece fiddler on the roof`u mp3 yapmaya kalkistim ama beceremedim =/ neyle yapilio nasi yapilio? ya da cd calinca radyodan yayinlayabilio muyum?[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seraxis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 yayınlıyorsun normalde, eğer record seçeneklerde what u hear/master recording yapdıysan bilgisayar'dan çıkan her sesi yayınlıyabiliyosun. mp3 yapmak içinde cdex diye 600-700 kblık bi program var, yurt dışına bağlarsan bulabilirsin. çok da kullnışlıdır.[hline]divine sarcasm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 hizli hizli geciorum nightmare before christmas`i en son `sally`s song` calicam ama zaten kisa =] sozleri soyle: SALLY'S SONG I sense there's something in the wind That feels like tragedy's at hand And though I'd like to stand by him Can't shake this feeling that I have The worst is just around the bend And does he notice my feelings for him? And will he see how much he means to me? I think it's not to be What will become of my dear friend? Where will his actions lead us then? Although I'd like to join the crowd In their enthusiastic cloud Try as I may, it doesn't last And will we ever end up together? no, I think not, it's never to become For I am not the one uhuhu *firk* pek acikli[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 simdi 80lerden sufer combo hastasiyim, hastasisin, hastasi men at work - who can it be now? men at work - land down under[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 simdi bikac tane cover dinlicez hatta once orijinali, ardindan cover`i bunlar basarili cover`lar, seviorum ama orjinallerini de sevmekten vazgecemiorum =][hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 joni mitchel - big yellow taxi ve ardindan counting crows cover`i alphaville - big in japan ve ardindan guano apes cover`i soft cell - tainted love ve ardindan marilyn manson cover`i aerosmith - dream on ve ardindan yngwie malmsteen cover`i experimental bi yayin olcak bu, ayni seyi iki kere dinnioz die bik bik etmeyin, dua edin ofisteki arsivimde yeterince cover yok =p[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar