Goering Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 5 sayfalık Türkçe, paslayabileceğim bir içerik üretimi işi var elimde. teknik bilgi minimum düzeyde gerektiriyor ve tarım sektöründen bir ürün üzerine. (içerik de mevcut sayılır, paraphrase/çevirip) deadline pazartesi öğlen. ilgililer; detaylar için ÖM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 oha neymis urunu merak ettim..ver de okuyayim..tesekkur ederim cok eglenceliymis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 karma yem makinesi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 yok tarım ürünü bir adet. yani ürettiğin bir şey. ürettiğin bir bitki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 ne bitkisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 ot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 proje devam, data/hikaye hazir ama gorsellestirmek icin yardima ihticayim var. harita, iklimatolji, morfolotoji kisminda yardim etmek isterseniz bana yazin. kktc haritasi/kktc konusunda bana yardiminiza ihtiyacim var. https://rp5.ru/K%C4%B1br%C4%B1s'ta_hava_durumu sadece KKTC'deki hava istasyonlarinin ve diger hava istasyonlarinin 5 senelik ortalama en dusuk ve en dusuk sicakliklarinin ay bazinda grafigine ihtiyacim var, PM. Farklı kaynaklar da olabilir, görsel tasarım tarafı= vector KKTC haritası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 vector KKTC haritası arıyorum, şehirleri kendim enlem/boylamdan marklarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar